Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Voltatok már így? Bennem van...

Voltatok már így? Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Anyaként hidegrázos vagyok a gyerektől terhemre van, de ha azt mondanak hogy elviszik tőlem akár 1 órára is akkor megszakadna a szívem.

Egyedül vagyok és nehéz, a legkönnyebb kint de ott is baromira lefaradok ölben kell vinnem, nem szereti a kocsit.

Férjem addig vigyáz rá amíg hazi munkat végzem de én időm nem volt már régóta, szégyellem magam hogy én időre van szükségem, úgy érzem hogy bele fáradtam az egész anyasagba

2023. ápr. 27. 19:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
5# Igen, mamám is 7-et bevállalt. Aztán úgy elmesélték anyáék,hogy konkrétan nem is ő nevelte fel,mert ideje,ereje már nem volt rá. A nagyok pelenkázták látták el a kisebbeket. Ja hát így oké.:D Aki kívülről látta volna őket,dolgozott is,azt gondolta volna,hogy hű aranyanya. Mai napig ilyen a felfogása. Nyilván ő csak egy eset. Kérdező nem vagy ettől rossz ember. Elfáradtál,kell igen is az énidő. Aki meg azt írja minek vállalt, szerintem sokan nem tudják milyen a gyerekvállalás élesben. Én aztán nem szoktam panaszkodni, évek óta gyerekek között is dolgozom, láttam irdatlan sok nehézséget, és még így is hátbavert,hogy nem egyszerű ez. Ha benne vagy úgy látod ezt igazán.
2023. ápr. 27. 22:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Ezt a “Minek vállaltál gyereket? Tudhattad volna!” szöveget nagyon utálom. Mégis honnan a manóból tudná az ember előre, hogy milyen lesz?? Persze, lehet olvasni, lehet beszámolókat kérni, lehet kicsit gyakorolni tesó/barátnő gyerekén, de az nagyon nem ugyanaz, mint 7/24-ben készenlétben állni, menni, csinálni. A gyerekvállalást nem tudod előre kipróbálni.

Ne szégyelld, hogy szükséged van én időre! Nem tudom, mennyi idős a pici, de sétálni nyugodtan elviheti a férjed/nagyszülő is, amíg te otthon pihensz (nem főzöl, nem takarítasz). Mi a délutáni sétákat felosztjuk egymás között, addig abban az 1-1,5 órában a másik pihen. Igenis merj szólni a férjednek, hogy kimerült vagy, segítségre van szükséged. Az ő gyereke is.

2023. ápr. 28. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!