Akik tizenéves korukban estek teherbe megbánták, hogy akkor szültek? Elmesélnétek mi hogy volt?
Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 23:16
11/16 anonim válasza:
Szia!19évesen tudtam meg hogy terhes vagyok, de egy hónappal később már 20voltam!szóval még épp ide tartozom!:D Most 21 vagyok a kisfiam 6hónapos!Nem bántam meg, boldogok vagyunk így nagyon!a párommal szorosabb lett a viszonyunk..Boldogabbá tette az életünket, a mindenapjainkat!
12/16 anonim válasza:
Egyik tanítványom esete:
17 évesen esett teherbe, éppen betöltötte a 18-at, mikor a gyermeke megszületett. Még ebben az évben újra teherbe esett és éppen betölti a 19-et, mikor a második gyermeke fog megszületni.
A gyerekek apja feleségül vette.
13/16 anonim válasza:
Csak ismerőseim vannak, akik 17, 17 és 18 évesen szültek. Egyik sem bánta meg, de mind azt mondta, ha újrakezdhetné, nem így csinálná, még ha most nem is adná semmért a gyerekeit!
14/16 anonim válasza:
Bocsi, ezt muszáj elmesélnem. A gyermekágyon volt egy lány, 18 évesen a 3. gyerekét szülte. Az első 13 évesen jött össze.
16/16 anonim válasza:
Utolsó előtti!
Én ismerek lányt, aki most 17 éves, és a harmadik gyerekével terhes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!