Gyeden vagyok nov.4-ig gyest még kapnám kisfiam 3 éves koráig de a főnököm nem vesz vissza, munkanélkülire megyek akkor is megkapom a gyest?
Szia!
Én is így jártam,nem vettek vissza gyes mellett,nagyon rosszul áll a cég szénája...már csak 4-en dolgoznak!
Felmondtam,kifizették a szabimat,elmentem máshova dolgozni.
Bár most ott is megszűnt a munkaviszonyom,így átruháztuk apára a gyest,ő amellett dolgozik tovább ugyanúgy.
Én pedig munkanélkülire mentem.
Lányok, ti miért vagytok önmagatok ellensége? Ha munkaügyi perre mész, mikor a főnök nem vesz vissza, akkor a per végén fizetheti az addig járó béredet, a szabikat és még köteles is foglalkoztatni. És ráadásul onnantól te leszel az utolsó, akit ki fog rúgni, úgyhogy még nyugodt körülmények közt dolgozhatsz is.
Ez a kérdezőnek és az utolsó válaszolónak is szól. Nem értem, miért mondtok fel, ezzel min. elestek a végkielégitéstől, de mivel ti gyes/gyedről mentek vissza, igy a biróság simán visszahelyez titeket az állásotokba.
Ezért lehet ennyi nővel igy elbánni, mert hagyjátok magatokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!