Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyeden vagyok nov.4-ig gyest...

Gyeden vagyok nov.4-ig gyest még kapnám kisfiam 3 éves koráig de a főnököm nem vesz vissza, munkanélkülire megyek akkor is megkapom a gyest?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 19:15
1 2
 11/12 Adrika ***** válasza:

Szia!

Én is így jártam,nem vettek vissza gyes mellett,nagyon rosszul áll a cég szénája...már csak 4-en dolgoznak!

Felmondtam,kifizették a szabimat,elmentem máshova dolgozni.

Bár most ott is megszűnt a munkaviszonyom,így átruháztuk apára a gyest,ő amellett dolgozik tovább ugyanúgy.

Én pedig munkanélkülire mentem.

2010. okt. 29. 18:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Lányok, ti miért vagytok önmagatok ellensége? Ha munkaügyi perre mész, mikor a főnök nem vesz vissza, akkor a per végén fizetheti az addig járó béredet, a szabikat és még köteles is foglalkoztatni. És ráadásul onnantól te leszel az utolsó, akit ki fog rúgni, úgyhogy még nyugodt körülmények közt dolgozhatsz is.

Ez a kérdezőnek és az utolsó válaszolónak is szól. Nem értem, miért mondtok fel, ezzel min. elestek a végkielégitéstől, de mivel ti gyes/gyedről mentek vissza, igy a biróság simán visszahelyez titeket az állásotokba.

Ezért lehet ennyi nővel igy elbánni, mert hagyjátok magatokat...

2010. okt. 31. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!