Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy ne puszilgassák a babám, úgy, hogy ne legyen belőle sértődés?
Csak szeretgetik..
De ha neked nem jó akkor kérs meg hogy anya ne puszilgasd a gyerek kezét mert államdóan a szájába veszo beteg lesz stb
Szerintem túlparázod. Hamarosan elindul a földön kúszva-mászva a lakásban. Ezt el kell engedni.
Hogy hagyod majd később önfeledten homokozni a játszótéren, matatni a fűben, ha a nagyszülők bacijától is félted?
Ujszulottnel ezen meg en is izgultam, akkor siman megkertem mindenkit, hogy ne.
De amiota 4 hosan a padlot nyalogatta, kesobb meg a papucsom talpat, ha valahol megtalalta, elengedtem :D
Kizaro ok persze valamilyen betegseg, herpesz, illetve nyilvan az idegenek vagy tavoli ismerosok. De a nagyszuloknek emiatt nem szolok mar.
Szerintem ez túlzás, pedig én sem vagyok "nyalás-falás" párti. Ezekért a dolgokért nem szólnék, egy nagyszülő egy 4 hónapos gyereket mért ne puszilhatna meg az arcán?
Elidegeníted őket csak az ilyen kérésekkel.
Más lenne ha a száját puszilnák vagy 4 napos lenne vagy ilyesmi
Őszinte leszek, én magam nem rajongok a puszilgatásért.
Nekem sok, hogy ott nyálazzák a gyereket, később elvárják, hogy a gyerek is adjon puszit stb.
Ne, máshogy is ki lehet fejezni a szeretetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!