Fruzsica kérdése:
2 gyerekkel milyen az élet? Egy 4 évessel és egy 3 évessel? Ovit hogy oldjátok meg ? Viszitek mind kettőt? Anyák válaszait várom
Figyelt kérdés
ápr. 1. 20:14
21/33 anonim válasza:
4 évesen már tekert 2 keréken az oviig a nagy, a kicsit vittem én. Most lassan 7 és 5 évesek, épp terhes vagyok, így sétálunk a suliba, majd oviba, de amint a picúr lesz akkora újta bicajozunk, nyilván a két nagy már saját bicajon én meg viszem a kicsit.
22/33 anonim válasza:
Séta, azért már a 3 éves is érdekes lenne babakocsiba, az meg hogy a 3 és 4 évest is beletennéd egyszerre, remélem viccből jött. :D Ennyi sétát a 2 éves is letol már.
23/33 anonim válasza:
Hú, de gyorsan töröltette. Az internet nem felejt. Meg lehet nézni más kérdését. Egy aranyhalat nem bíznék rá, nem még gyereket.
24/33 anonim válasza:
23, kérdést nem találtam tőle, de 2022-es kérdések alatt azt kérdezgeti, mennyit fizetnek a nevelőszülőnek..
25/33 anonim válasza:
Eddig két kérdést találtam tőle.
A pénzről kérdez
Nem is a gyerekek érdeklik, csakhogy ne kelljen dolgoznia...
26/33 anonim válasza:
27/33 anonim válasza:
28/33 anonim válasza:
29/33 anonim válasza:
Én kocsival hordom,de most eladtuk a kocsit.Gyalog majd egy óra az ovi.Így vettem egy bicikli utánfutót.4 és 1 évesek a gyerekek.
30/33 anonim válasza:
Úristen kérdező. Néztem a belinkelt dolgokat. Nevetséges országba élünk, kidobják a gyerekeket ilyeneknek csak a pénzért. :( mert lusta dolgozni, szánalmas. Vagy dolgozol is mellette?? Ne zavarjon, hogy azt a gyerekre kellene költened. Szerencsétlen pici ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!