Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 gyerekkel milyen az élet?...

Fruzsica kérdése:

2 gyerekkel milyen az élet? Egy 4 évessel és egy 3 évessel? Ovit hogy oldjátok meg ? Viszitek mind kettőt? Anyák válaszait várom

Figyelt kérdés
ápr. 1. 20:14
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Nevelo szulo lettem. Es most igy hirtelen fog jonni ez a kisgyerek. De nagyon várom csak izgulok .. bocsii ha hulyenek látszodom
ápr. 1. 21:57
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Mi gyalog megyunk, de 10 perc az ovi.

Nalatok milyen messze van?

ápr. 1. 22:01
 13/33 A kérdező kommentje:
Olyan 20 perc séta
ápr. 1. 22:06
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem hagyhatod otthon vinned kell magaddal.

20 perc séta,bírni fogja mindkét gyerek.

ápr. 1. 22:08
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
De kit akarsz babakocsiba rakni?
ápr. 1. 22:08
 16/33 anonim ***** válasza:
93%

20 perc setat birnia kene ekkora gyerekeknek, nem ertem a babakocsi honnan jott :)

De mehetnek motorral, rollerrel, biciklivel is, csak azt kell megkerdezni, hogy ezeket ott lehet-e hagyni az oviban (nalunk igen, de nem mindenhol engedik ezt meg), kulonben ugye cipelned kell magaddal.

ápr. 1. 22:11
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Már két és három évesen is gyalogoltak az oviig, meg messzebb is. Az embernek van két keze, ha cuccol meg visz hátizsákot.
ápr. 1. 22:14
 18/33 A kérdező kommentje:
15. A két gyereket.szerinted?
ápr. 1. 22:16
 19/33 anonim ***** válasza:
94%
Hát ne haragudj de egy 3 és 4 éves gyerek simán el gyalogol 20 percet. Már viccesen is néz ki egy babakocsiba.
ápr. 1. 22:18
 20/33 A kérdező kommentje:

Ugye? Enis azt mondom.. akkor marad a séta.

Imádom a gyerekeket. Csak tanácsokat szerettem volna kérni. Ez új leessz nekem.eddig a kislánnyomal voltunk es a ferjem de most jon nalunk egy nevelt kislany és nagyon izgulok hogy mi lessz hovy csinaljam napi rutin ikyesmi.

A kislanyom ebed utan jar haza az ovibol mert nem alszik ott istenért sem. Elvisszem 8ra delben mar indulhatok megint a nevelt gyerekkkel erte mert a fejem 12 oraban dolgozik

ápr. 1. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!