2 gyerekkel milyen az élet? Egy 4 évessel és egy 3 évessel? Ovit hogy oldjátok meg ? Viszitek mind kettőt? Anyák válaszait várom
Mi gyalog megyunk, de 10 perc az ovi.
Nalatok milyen messze van?
Mivel nem hagyhatod otthon vinned kell magaddal.
20 perc séta,bírni fogja mindkét gyerek.
20 perc setat birnia kene ekkora gyerekeknek, nem ertem a babakocsi honnan jott :)
De mehetnek motorral, rollerrel, biciklivel is, csak azt kell megkerdezni, hogy ezeket ott lehet-e hagyni az oviban (nalunk igen, de nem mindenhol engedik ezt meg), kulonben ugye cipelned kell magaddal.
Ugye? Enis azt mondom.. akkor marad a séta.
Imádom a gyerekeket. Csak tanácsokat szerettem volna kérni. Ez új leessz nekem.eddig a kislánnyomal voltunk es a ferjem de most jon nalunk egy nevelt kislany és nagyon izgulok hogy mi lessz hovy csinaljam napi rutin ikyesmi.
A kislanyom ebed utan jar haza az ovibol mert nem alszik ott istenért sem. Elvisszem 8ra delben mar indulhatok megint a nevelt gyerekkkel erte mert a fejem 12 oraban dolgozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!