Jogosan akadt ki az exem jelenlegi párja, hogy az utolsó pillanatban (szerinte) miattam bukják az utazásukat?
Úgy volt, hogy a tavaszi szünetben elmennek kicsit lazítani. Úgy volt megbeszélve, hogy minden gyerekre én vigyázok keddtől szombatig. Nekem közbejött, hogy egy barátnőmnél sokkal korábban jött a baba mint gondolták, apuka külföldön, így felajanlottam, hogy vigyázok az övéire is, amig apuka haza nem tud jönni. Mikor ezt az exem elmeselte otthon, a csaj kikelt magából, hogy így aztán nem hozza át az övéit, mert ki nem állhatja azt a barátnőmet és a gyerekeit se, követelte, hogy tegyem ki holnapra valahová nagyszülőkhöz vagy barhová őket. Én kiröhögtem és megmondtam, hogy szó sem lehet róla, akkor inkabb az övéi ne jöjjenek. Azóta áll a bál és engem okol, amiért elszúrtam az utazásukat, azt akarja, hogy fizessem ki az elbukott pénzt. Én ezt nem tudom és nem is akarom kifizetni nekik.
Szerintetek ilyen esetben kinek van igaza?
Bocs, miért te vigyázol az EXED csajának a gyerekeire???
Neked mi közöd van hozzájuk? Semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!