A helyettesítő gyermekorvos szerint kövér a fiunk és vizsgáltassam ki. Szerintetek is túlsúlyos?
Figyelt kérdés
9 éves, 42kg, 145cm. Antibiotikumot írt fel és az adagoláshoz kérdezte, hogy hány kiló. Nem is látta a gyereket, csak a súlya alapján mondta.
Nekünk nem tűnik túlsúlyosnak és a sportorvos sem mondott soha ilyet.
márc. 26. 10:12
21/25 anonim válasza:
Kár volt itt megkérdezned, hiszen mi sem látjuk a gyereket, ugyanúgy, ahogy a helyettesítő orvos. Nagyon sokan azzal sincsenek tisztában, hogy lehet egy csupa izmos személy súlyosabb, mint egy nem izmos, de normál súlyban levő. Én a helyedben legközelebb megbeszélném ezt a kérdést a gyerek saját orvosával illetve a sportorvossal. Értem, hogy ők nem mondták soha eddig, hogy túlsúlyos lenne, de talán konkrétan rá kellene kérdezned erre.
22/25 Andi80018 válasza:
Szerintem határeset lehet, mert a magasságához egyébként nem vészes, de mondom, látni kéne, valóban, és tényleg kisgatyában.:-)) Tény, hogy pl az én fiam 9 évesen 134 cm körül volt, és max 30 kiló. Lehet erős a fiú csontozata, és egy jó nagy darab erőemelő lesz.. :-) Testzsírt lehet méretni egyébként még.
23/25 anonim válasza:
Az én fiam 9,5 éves, 40 kiló körül van, mellé mondjuk 152 centi. Ő sem kövér egyáltalán. Jó alakja van és izmos is az edzés miatt.
24/25 anonim válasza:
Magasságához mérten nekem sem tűnik annak, de ezt már sokan nem fogják fel, úgy látszik.
(7 és fél éves lányom 25 kg, 125 cm, és teljesen normál testalkatú.)
25/25 anonim válasza:
9évesen lányként én 10cmmel többel de 40kg felett voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!