Van itt olyan terhes nő akit a párja elhagyta azért mert nagy lett a hasa vagy sokat hízott ? Ha igen ki hány hónapos terhes és hány kg?
Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 17:11
1/15 anonim válasza:
Bocs a félig offért, de akit azért hagy el a párja terhesen, mert sokat hízott, azt nem azért hagyja el a párja, mert sokat hízott... Egyébként jobb az ilyen "férfi" nélkül, mint vele, az tuti!
2/15 anonim válasza:
A kérdést sem értem. Ezek a férfinak nevezett lények nem tudják, hogy azért nő a has, mert baba van benne? Vagy nem értem.
Jelenidőben írsz, tehát jelenleg ki terhes, és a terheshas miatt hagyták ott?
Sosem hallottam még ilyet. Olyat igen, hogy szülés után is nagy maradt a has, a nő nem tudott visszafogyni, vagy nem foglalkozott vele és a pasinak számított az esztétika.
3/15 anonim válasza:
Én mikor terhes voltam, nemhogy elhagyott hanem még jobban akart. ..és sokkal több pasi is kívánatosabbnak látott.
4/15 anonim válasza:
Engem nem terhesen, hanem szülés után hagytak el a mellem miatt. Már nem tudott úgy hozzáérni a párom szülés után.
5/15 anonim válasza:
Milyen kényelmes is pasinak lenni.Felcsinálsz valakit aztán lazán kijelentheted,hogy megtarthatod a felelősséget mert neki már így nem áll fel és mégse kell a gyerek..
6/15 anonim válasza:
Remélem, hogy azért nem túl elterjedt, hogy nők ilyen aberrált beteg emberekkel gyereket vállaljanak.
7/15 anonim válasza:
#5-ös. A pasiknak ált. mindenben kényelmesebb az életük :/ Bár lennék én is ffi.
8/15 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Vajon létezik-e olyan retardált pali aki teherbe ejtett egy nőt, de nem számított rá, hogy nagy lesz az asszony hasa? 🤔
10/15 anonim válasza:
Akit emiatt hagy el a gyerek apja, az jobban is jár, ha egy ilyen ember nem keseríti tovább az életét, jobb neki nélküle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!