Hogy bírjátok idegileg? Másfél éves a gyerekem, egész nap az én feladatom szinte "szórakoztatni".Egyáltalán nincs el egy kicsit sem egyedül. Annyi még a nehézség,hogy nincs tévé és telefon neki,így tényleg csak én maradtam neki.
Figyelt kérdés
Digitális tartalommal nyilván könnyebb lenne, de azt meg nem szeretném, hogy rakapjon. Egész nap jön utánam és vinnyog, és elég sokszor ordít ha nem veszem fel. Főzni már meg sem próbálok,ha ketten vagyunk itthon. Még a vécére sem tudok elmenni tőle. Már amikor ébred reggel azt számolom hany ora mulva alszik el delben, ha meg felkel azt, hogy mikor lesz mar este. Az ejszakaink sem tul pihentetok,legalabb 2x ebred. Úgy érzem nagyon kiegtem ebbe, nagyon ingerült, frusztrált vagyok, minden zavar, idegesít. Soha nem voltam ilyen. Mit tudnék magamon változtatni, hogy ne így éljem meg ezt, ne legyek ennyire feszult? Sokszor tenyleg ugy erzem nem bírom.2024. márc. 25. 10:30
41/42 anonim válasza:
37# Mondjuk az se segítség,amit itt is írogattak többen az elején. Kb hogy de miért nem foglalkozik még ennél is többet, miért nem megy játszótérre, babaúszásra, stb. Egyedül a 36# írta le tök korrekten,hogy bizony nem kell a gyereket egész nap szórakoztatni úgy,hogy te már ki vagy készülve,de játszod a bohócot 24 órában.
42/42 anonim válasza:
Segítség nélkül toltam végig ,6 évet.A férjem csak hétvégén láttuk,segítség 0.Sok játszótér, program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!