Segítséget kérek, hogy tűrjem el a férjem lányát, aki megkeseríti az életemet?
Ne tedd meg neki a dolgokat, a kéréseit.
Vagy ha kér valamit, akkor mondd meg neki, hogy: "Jó, de ide jössz a közelembe és velem együtt csinálod meg!".
Alapvetően nem biztos, hogy a te személyeddel van a baja. Tapasztalatból mondom.
Neki van egy apja és egy anyja és kész. Elváltak valamiért és az apa téged választott.
Nekem nagyon nehéz felfogni azt, hogy a szüleim rühellik/nem szeretik egymást. Én az ő 'gyümölcsük' vagyok és olyan érzésem van, hogy akkor én rohadt vagyok. Nem kellek, hiba voltam, nem is kellett volna megszületnem, mert már ők se szeretik egymást. Talán engem se, csak nem merik mondani.
Apámnak lett egy új barátnője és minden dühömet rá vetíteném ki, így inkább nem megyek át hozzájuk, hogy ne is lássam.
De ha ti sokat találkoztok, akkor talán türelemmel és megértéssel jobbá alakulhat a kapcsolat.
Nem ismer téged igazán, csak a fàjdalmát látja és nem tudja kifejezni az érzéseit. Nem neked szól szerintem, szóval próbáld nem felvenni. Mintha egy kisgyerek hisztizne, amiért azt hiszi, hogy a szülei nem szeretik.
Persze más oka is lehet, nem ismerem a viszonyotokat, van-e valós konfliktus is vagy nincs. Ha általában is frusztrált az életében, más feszültségeket is kivetíthet otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!