A motorosoknak miért jó hogy a emberek életét megkeserítik?
Nincs kocsim, így első kézből nem tudok nyilatkoz ni az autósok és motorosok közt feszülő ellentétről, de ismerősöktől hallok cifra történeteket, hogyan vág ki beláthatatlan kanyarból a motorral az autósok elé, meg hogyan baromkodnak az álló forgalmi dugóban, mikor is kocsik közt 80-al végigtépnek.
De engem inkább a forgalomtól mentes, házukban élők célszerű idegelése zavar.
Miért jó az, hogy teljesen feleslegesen hallatja a tetves motorjának a hangját már 1 km-ről, és még vagy 2 km-en keresztül hallani miután elhúzott? Ugyanis hátrafelé még baromi távol is hallatszik az a mély hang, ami értelemszerűen hátrafelé terjed.
Mert ne akarja nekem senki bemesélni hogy "nincs olyan motor ami nem hangos". A francot nincs, csak valami hülye beteges fétisük van hogy MINDENKI hallja hogy nekik MOTORJUK van. Láttam már nem egy csendes motort, és mindig elgondolkozom miért jobb a géppuska és egy szaftos fingás hangját vegyítő csopper, aminek úgy se tudod közúton kihozni a max sebességét, főleg nem sűrűn lakott területen, a 40-es táblánál. Akkor meg mi a rákos ###-nak kell egy feleslegesen hangos motor?
Nem a motorosok motorozás szenvedélye zavar, mielőtt ebbe kötne bele valaki. Biztos nagyon jó buli 110-el csapatni az M5-ön, és érezni a gyorsulást mikor 120-ra kapcsolsz, közben csak úgy száguldanak el melletted a fák és a táblák, de most abban nem látom az adrenalinbomba élvezetet hogy 40-el kib[]szott hangosan cammogsz egy kertvárosban, közben meg kell állnod 10 percenként egy pirosnál mert kereszteződéshez értél. Ebben mi jó?
Hogy tudja mutogatni az újonnan 6 millió, használtan is legalább 3 milliós kawasaki mittoménmilyen motorját?
Hogy tudjon feszíteni bőrszerkóban a közönséges gyalogosok előtt?
Az ilyen miért nem marad a garázsban és cumizza le elsőnek a magát, aztán a motorja kipufogóját? (lehetőleg miközben megy a járgány)
Tervezem hogy a párommal összeházasodjunk, és szeretnénk gyereket, de ha egy ilyen borotvált mezei gyökér fogja délután 10X felébreszteni a gyereket, mert még csukott ablak mellett is behallatszik a nyomorult fétise, akkor legszívesebben drótot feszítenék ki az útra hogy az kapja el miközben tépi az aszfaltot.
Ezt nem egy már gyerekes ismerős mondta, hogy részben ez is indokolta hogy elköltözzenek egy forgalmasabb út mellől.
Tudom én hogy autósokból is vannak hangosak, de a motorosokra ez sokkal nagyobb arányban érvényes.
Leginkább ez a South Park epizód jut róluk eszembe:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
Tessék! Délutántól késő estig megy a töttörötöttö meg a szúnyog koncert!
Szóval, azon háborogsz, hogy a kertvárosban a motoros betartja a 40-es sebességkorlátozást, és az hogy megáll a pirosnál.
Gondolom ha nem tartaná be a 40-et vagy átmenne a piroson, akkor meg azért mérgelődnél.
Kicsit túlliheged ezt az egészet.
Jah' és ennek az egésznek mi köze az állítólagos "autósok-motorosok közt feszülő ellentét"-hez? ;)
Veterán, te most szándékosan vagy hülye (és egyben béna troll) vagy alap beállítás?
Nem írok semmit se, olvasd el újra.
Szia, motoros vagyok .
Általában rakunk a motorra sport dobot /kipufogót/, aminek az a "dolga", hogy mélyítse, szebbé tegye a motor hangját. Ez a hang nekünk nagyon tetszik.
És (sajnos vagy nem sajnos) hangos akkor is, ha 50-el és ha 150-el mész!
Az meg, h a dugóban kikerüljük/előzünk az autók közt , azt megtehetjük (már ha normálisan vezet az illető!), így gyorsabban túl jutunk az adott forgalmi dugón.
És nem mindig a motoros a hibás, tudod bazi sok autós nem adja meg az elsőbbséget a motorosnak (nyilván arra gondolok, mikor jogos lenne az elsőbbség KRESZ miatt), sokszor direkt ránk húzzák a kocsit , ez tapasztalat, úgy h nem megyek ész nélkül forgalomban!!! :/
Plusz visszatérve , Nem csak az idióták miatt hangos egy motor, mondvàn , hogy húzza a gázt és direkt börrögteti... A sportdob az ilyen :) ezen nem tudsz valtoztatni
/mielőtt vki belém kötne, kocsit is és motort is vezetek/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!