Régi szülő az újnak?
Sziasztok!
Gondoltam nyitok egy kérdést ilyen témában. Remélem nagyon sokan fognak írni😄
Tapasztalt anyukák? Ti mit tanácsolnatok az újdonsült anyukáknak? Lehet bármi. De tényleg bármi. (kivéve a ne szülj gyereket 🤣) Gondolok itt ilyenre pl :
Ne ringatva altasd mert másképp sosem szokik le róla
Vagy ne vedd fel minden egyes kis nyosszenesre
Vagy ha nem megy a szoptatás ne eroltesd ugyanúgy jó anya vagy.
Ilyenekre gondoltam és hasonlókra.
Bármi jöhet tényleg, hagyjatok itt jó sok kommentet az utókornak. 😄
“Vagy ne vedd fel minden egyes kis nyosszenesre“
Igen, van…ez egy nagy baromság.
Ne ringatva altasd mert másképp sosem szokik le róla
De, leszokik...
Az egyetlen igaz állítás ezzel kapcsolatban hogy nincs egyetemesen bevált recept, minden baba és anyuka más, ki kell tapasztalni, hogy nektek mi a jó.
Minden egyéb vagy igaz vagy nem.
Konyorogve kerlek, vedd fel a kisbabad ha sir. Ringasd, ha arra van igenye, hordozd, ha csak ugy nyugszik meg.
Legyel valaszkesz, ezzel teszed a legjobbat neki.
Felesleges azon aggodni, hogy mire szokik ra vagy nem szokik ra. Pl en sose altatattam ringatva, mert nem igenyelte. Aztan 8 honapos koraban egyik naprol a masikra csak ringatva volt hajlando elaludni, de kb 2 honap alatt lecsengett ez is nala, mara mar tok mashogy alszik. Ilyen ez, minden valtozik, egy csomo dolog rohadtul nem szoktatas kerdese :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!