Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Húsvétra ajándékötlet? Nem...

Húsvétra ajándékötlet? Nem csoki...

Figyelt kérdés
Aki nem csokit vesz, mert nem szereti a gyereke a csokit, az mit vesz/vett Húsvétra?
2024. márc. 19. 13:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Én húsvétra szoktam időzíteni az aktuális bicikli/roller váltást. Ha kinőtte az előzőt.

Amikor épp nem kell ilyesmi, akkor labda, homokozó játék, vagy más kinti dolgok.

Egyébként a saját gyerekkoromban mi is kaptunk játékot, a nagy dömperemet pl nagyon emlékszem, hogy a nyuszi hozta. Aztán 38 vagyok.

2024. márc. 19. 18:40
 22/29 anonim ***** válasza:
jön a tavasz, buborékfújó/hinta/roller/bicikli vagy ha bentit akarsz akkor játék, nem kell nagy dolognak lennie plüss vagy kisautó (ha lány baba vagy póni). és valami nasit amit szeret.
2024. márc. 19. 20:05
 23/29 anonim ***** válasza:
17%
Tehát a kereszténység legnagyobb ünnepe egyenlő a gyereknek újabb szr vásárlásával. Gratulálok. Ne fessetek tojást, ne készítsenek díszeket, ne keressetek tojást a kertbe, ne tanitsatok locsoló verset, ne menjetek locsolkodnkli. Vegyetek valamit neki és cső. Ebből tanul a gyerek.. Szánalom..
2024. márc. 19. 23:24
 24/29 anonim ***** válasza:
76%
23as senki nem mondta hogy nem festenek tojást stb. attól még hogy kap valamit a gyerek. Amúgy legtöbbször a nem keresztények is tartják ha gyerekük van.
2024. márc. 20. 06:25
 25/29 anonim ***** válasza:

Hahó 23

Miért gondolod, hogy ezeket nem csináltuk/csináljuk meg a gyerekeinkkel? A húsvét vasárnapi misére is vittem őket, utána tojáskereséssel a templomkertben. Ha már a Feltámadással jössz. A roller és a vallás nem zárja ki egymást. Szerintem tisztában vagy ezzel, csak trollkodsz itt. Furcsa, én sem megyek a műszaki rovatba okoskodni, mert tudom, hogy nincs mire.

2024. márc. 20. 06:49
 26/29 anonim ***** válasza:
75%
13as vagyok így van ahogy irták a játék mellett festett tojást is kap diszitűnk is várjuk a locsolókat.
2024. márc. 20. 06:53
 27/29 A kérdező kommentje:

23: nem mondtam, hogy nem festünk tojást, h nem keresünk tojást és hogy misére sem megyünk.

Ha van gyereked, gondolom te is vettél nekik vmit Húsvétra (legyen az csoki vagy bármi más).

Feltettem egy általam nem provokatívnak szánt kérdést és nagyon sokan kedvesen tudtak hozzá szólni. Nekik köszönöm szépen.

2024. márc. 20. 08:13
 28/29 anonim ***** válasza:

Homokozó játék

Kifestő

Matricás füzet

Buborékfújó

Gumilabda

Könyv

Kisebb társas

Fidget játék

Kerti játékok

Kirakó

Nálunk is tárgyi ajándékok vannak, amilyen drágák manapság az édességek annak árából már simán lehet venni mást is.

2024. márc. 20. 17:03
 29/29 anonim ***** válasza:
48%

Mindig csak a locsolgózók kaptak pénzt vagy tojást.Abból ettünk mi is.

Színezőt vennék max.

2024. márc. 22. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!