6-7 éves kislánynak ajándékötlet?
Miket szeret?
Ha még babázik akkor azt is lehet. Ha szeret mozogni táncszőnyeg is jó választás lehet, ezt valószínűleg tovább is használná.
Esetleg valami jó társast is vehetsz. Ez ilyen sétálós, ugatós játék kutyákat is szeretni szokták, legalábbis unokahúgom imádja őket. Van valamilyen csoda dzsin, barkóbázni lehet vele, meglepően jó.
Nem saját ötlet, az enyémek még kicsik, de annyira tetszett, amikor hallottam, hogy megjegyeztem:
sima farmerdzseki, amit szabadon dekorálhat: hozzá felvarrók, textilfilcek, csillámok, mittomén :)
Lego :) ennyi pénzért már szép nagy készletek vannak.
20 ezer nem sok egy ajándékra
..
Az én gyerekem egy programozható robot után ácsingózik. Szerintem amiket vehetnél:
Titkos napló, ilyen uv fényes tollal adják.
Varászpálca, ami reptet ilyen alufólia cuccot(valóban repteti)
Menő jojó
Mágikus állatok iskolája kötetek
Scratch book, ilyen kaparós cucc, azt imádja
Erős mágnesek, a lányomnak szivárványos van
Teleszkóp
Mikroszkóp
Hali gali
Labirintus
Kinect
Köntös vagy türcsi a nevével
Színváltós bögre, ami hőre változik
Lego, valami csajos, de inkább play mobil
Plazmagömb
Heliball
Hálózsák, ilyen plüssös kinyithatós(az én lányom ilyet kap hamarosan)
Bármi ami cuki. Ebben a korban hangosan visítanak a cuki dolgokért, csillog, állatkás, plüssös, szőrös, tollas, repül, világít, aranyos a hangja, nyert ügyed van.
Társas
Lego, valami lányos vagy amilyet szeret
Színező
Csillám tetkó
Just Dance
Skippi Dance
Plüss
Játékfigurák
Farmermellény, bár az nem kapható
Hajgumik és csattok
Cukor
Vagy akármilyen reklámjáték😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!