Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajándékötlet 2és fél éves...

Ajándékötlet 2és fél éves kisfiúnak?

Figyelt kérdés
Karácsonyi ajándékon gondolkozom.Szereti az autókat,kreatív játékot,zenélős dolgokat.
2021. nov. 7. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Valami kreatív zenélős autós játékot vegyél akkor.
2021. nov. 7. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:

-Zenélő plüss állat (nagyon sok féle mintában van, és nagyon sok színben. És nagyon aranyosak!!! Még én is örülnék neki, pedig 13 éves vagyok xdd)

- Képeskönyv. Tudod, ilyen vastag lapos

- zsírkréta, vagy egyéb ilyen alkotós dolog.

- kispárna

- édesség (annak minden gyerek örül)

-játékautó (olyat is lehet kapni, ami zenél is)

2021. nov. 7. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Vannak kifejezetten olyan mesekönyvek, amik fejlesztenek és zenél hangosan beszél/olvassa a mesét. Angol-magyar változat. Én biztos hasonlót vennék.
2021. nov. 7. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi hülyeség. Ki neked a gyerek? A sajátod? Van helyetek? Belefér egy kicsit nagyobb ajcsi? Nem feltétlen árban,hanem hely ugyileg. Ha belefér, akkor szokott a Lidl-ben lenni parkoló garázs. Fa.. Imádják! Az én fiam 2 éves 3 hónaposan kapta 2 éve karácsonyra de még mindig naponta játszik vele. Kb egy 10es szokott lenni.
2021. nov. 7. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet kapni olyan kamiont, azt hiszem blac&decker, amit neki kell osszeszerelnie. Az tuti le is köti.
2021. nov. 7. 15:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Kisfiamnak keresek ajándékot.Hely az kevés van,így is mindenhol az ő játékai vannak.Van neki parkolós játéka,nagyon szereti.Gondolkodunk még egy igazi pasis ágyikón is.
2021. nov. 7. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ha már csomó játéka van akkor jól jöhet az ágy. A lányom most 2 és ő is ágyat kap meg új etkezoszeket. Most még etetoszekben eszik de megérett a cserére. Ezen kívül játékot ő csajosat kap. (Baba)
2021. nov. 7. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Zenéset ne. Ez a gagyi züm-züm nem fejleszt semmit. A parkolóház fából, de erős legyen. Ülni-állni fog rajta :) Netán csinálni. Üdv! - [link]
2021. nov. 9. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!