17 hónapos fiúnak karácsonyi ajándékötletek?
A 17 hónapos gyerekek már nagyon nagyon sok mindent felfognak, és a hagyományokat, és családi szokásokat minél hamarabb érdemes bevezetni.
Függ attól, hogy milyen típus, van amelyik az autó félékért van oda, van amelyik az állatokért, van aki építkezni szeret, van amelyik mesét hallgatni...
Szerintem könyvvel nem lehet mellélőni, vagy valamiféle építős játékkal. Én pl. kinéztem egy mágneses építős cuccot, szerintem nagyon jónak tűnik.
Ilyeneket még nem fog építeni mint a képen, de próbálkozik majd összeilleszteni a darabokat, és évekig jó játék, ha szereti az ilyesmit.
Már hogyne fogná fel. Egy másfél éves gyerekről beszélünk. Kisfiam akkor kapta meg a konyháját és már akkor rendeltetésszerűen használta.
Takarítószett,lego,autó,kismotor. Nekünk ezek beváltak.
2# vagyok
Magyarázatot kaphatnék a lepontozásra?
Vagy nincs igazam, hogy mindegyik gyerek más? Építős játék nem jó? Mégse fogja fel a karácsonyt?
Vagy csak azért nyomtatok a pirosra, mert mindenki arra nyomott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!