Másnak feltűnt, hogy mostanában többen vannak "rosszindalú" anyukák az oldalon?
Azért macskakörmözöm a rosszindulatút, mert nem tudok jobb szót rá hirtelen de mindjárt kifejtem mire gondolok.
Mostanában feltűnt, hogy legyen a téma bármi a kérdésnél, az anyuka szinte minden kommentet rosszindulatúnak vél pedig hiába nincs benne káromkodás, nem a kérdezőt ítélik el, egyszerűen tanácsot adnak max. az anyukának nem tetszik és ezek a kommentek mindg fel pontozva vannak és én is egyet értek velük.
Aztán 30 komment közül van egy aki egyetért az anyukával és ő az aki mindneki mást lehord pedig tök normális hangnemben történt az eszemcsere, és ő az egyetlen akinek megköszöni több sorban az anyuka, míg mindenki más rosszindulatú besavanyodott (láttam ilyen jelzőket is igen). Ilyenkor van az, hogy a pontozások értelmet nyernek, mert az egyetlen komment akivel a kérdező is egyet értett pirosra lett pontozva, még én sem értek vele egyet.
Sok sok kérdésben és különböző témákban látok ilyet, korábban nem volt jellemző ez a fajta viselkedés kérdező anyukáktól.
Ilyenkor még néha az anyukát tartom "rosszindulatúnak", mert kb.ő az egyetlen aki mocskos jelzőkkel illet mindenkit aki "ellene van", a többi válasz hozzá képest egy anygalszárnyba becsomagolt tanács vagy jóindulatú vélemény.
Mi lehet ennek az oka? Nyilván a való életben is sok rosszindulatú anya van de most a kérdésem kifejezetten az oldalra irányul így ha lehet itt mardjunk témában és gyerekvállalás kategóriában. :)
***Akinek nem inge ne vegye magára!***
Én csak pár hónapja regisztráltam a fiam születése után. Sokat segített néhány régebbi kérdés amiben bizonyltalan voltam. Aztán idővel ugye utána néztem tapasztaltam stb és én is szoktam válaszolni, ha valamit tudok vagy van véleményem. Én azt vettem észre, sokszor lepontozzák azt akivel nem egyezik a többség véleménye. Lehet volt ilyen lehet nem csak pár példa mire gondolok. 10-en írják mennyire csúcsszuper életmemtő az adamo hinta. Egy valaki írja sajnos nekünk nem jött be nem szerette a fiam/lányom. Vagy ez fordítva. Egy valakinek bejött valami többségnek nem. Ez mitől lenne hasznoltalan válasz? Nem vagyunk egyformák. Vagy valaki leírja neki volt abortusza majd nekiesnek. De sok ilyen van.
Vagy gyakran jönnek hergelő kérdések, hogy a császár nem szülés meg ilyenek. Ezek nagy része szerintem is troll kérdés.
Azt gondolom aki ok nélkül neki esik a másiknak annak épp szar napja van majd levezeti máson a feszültséget. Pedig nem így kéne. Végül meg nem csak az online térben vannak bunkó emberek, aminek példája mikor terhes voltam nagy hassal fellökött egy nő a buszon, hogy leülhessen, mert nem volt türelme megvárni míg a kitömött buszról leszállok. Ami kb 30 másodperc várakozás volt mert a megállóba állt be a busz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!