Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit vettetek használtan a...

Mit vettetek használtan a gyereknek? Van aki mindenből teljesen újanon vásárol?

Figyelt kérdés

Mi nálunk a babaszobába a kiságy, kisszőnyeg, komód, a gyerek fél ruhatárát használtan vettük, és a baba kocsit pedig kapjuk, mondjuk az nem tudom, hogy lesz használva mert alig fér be a liftbe. Többit újanon vettük.

Szerintetek baj, hogy ennyi minden használtan lesz az első kisbabámnak?

2024. márc. 18. 15:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%

Hogy lenne mar baj ?

Es miert erdekel vadidegenek velemenye ? A te eleted , ugy eld ahogy neked jo.

En hasznaltam vettem: kisagy, pelenkazo komod, jumperoo ( nemtudom mi magyarul ), pihenoszek, sok jatek ( nem ragoka persze ), jatszoszonyeg , kiskad, etetoszek.

Volt par ruha amit ismerostol kaptunk.

Ujonnan : babakocsi ( ezt mindenkepp ujonnan akartam ) , a legtobb ruha, higieniai eszkozok, torolkozo stb.

2024. márc. 18. 17:36
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

Mi konkrétan mindent a barátaink gyerekétől örököltünk: rácsoságy, matrac, pelenkázó komód, ruhák, légzésfigyelő, nehány játék, babakád.

Most, hogy 1 éves lett, kapott egy rendes ágyat, azt a kerületi no waste facebook csoportban vadásztam le, rengeteg játékot, ruhát is abból a csoportból szereztem.

Nyilván vettünk neki sok új dolgot is, de a többség az mind használt.

2024. márc. 18. 17:57
 13/24 anonim ***** válasza:
73%
Csatos hordozót és légzésfigyelőt vettünk használtan. Minden másf újonnan
2024. márc. 18. 17:58
 14/24 anonim ***** válasza:
73%

Az elejére sikerült egy nagyon jó vételt csinálnom használt babaruhákból, 200 forintért/db áron vettem egy csomó 56-62-es rugit. Így postaköltséggel együtt is megérte. Most csak azért veszek újonnan sinsayből, lidl-ből, aldiból, mert alig drágábban veszem innen őket, mint amiket használtan találok, cserébe nincs pk, nem kell félnem, hogy koszos, foltos, hibás, stb.

A babakocsit használtan vettük, én erre nem akartam sokat szánni.

Játékokat hasznàltan örököltünk.

A monello csillagokat imádjuk, azokat hasznàltan vettem market place-ről, ha belenő egybe, akkor már keresem a következőt, így mindig találok kb. féláron, mire belenőne.

Csomó más dolgot is megvettem volna használtan, de annyival nem adják olcsóbban, hogy nekem megérje vele szenvedni vagy megérje a kockázatot, ne legyen garancia, stb. A mellszívómat is megkaptam egy jó akcióban újonnan annyiért, amennyiért árulták.

2024. márc. 18. 18:04
 15/24 anonim ***** válasza:
76%

"mennyit ugralt a gyerek a vezetékeken, hanyszor rangatta ki a matrac alól...stb"

Mire ezekre képes, mar rég nem kell légzésfigyelő...

2024. márc. 18. 18:08
 16/24 anonim ***** válasza:
Semmit.
2024. márc. 18. 18:16
 17/24 anonim ***** válasza:
81%
6# köszi szépen a részletes "kioktatást" bár azt nem írtam a válaszomban, hogy elektronikai cégnél dolgozom. Eltudom dönteni egy kábelről, hogy rendben van-e vagy sem. Telefontöltő és társai javítását is megtudjuk csinálni, illetve az emberek többsége a kiságy mögött tartja a légzésfigyelő kábelét nem pedig ott ahol a gyerek piszkálni tudja.
2024. márc. 18. 19:38
 18/24 anonim ***** válasza:
74%

Mi babakocsit, babaágyat, játszószőnyeget, overálokat, hordozó kendőt és egy pár ruhát vettünk használtan. Tesómtól kaptunk egy rakás játékot, babakádat, ruhákat, szoptatós párnát, mellszívót, mikrós sterilizálót, légzésfigyelő használtan.

Vedd úgy, hogy környezettudatos vagy hogy újrahasznosítasz és azok a használt jó állapotú dolgok nem a kukában kötnek ki, hanem te még használod. Máris menő meg trendi a használt cuuc 😉

2024. márc. 18. 21:04
 19/24 anonim ***** válasza:
23%

"Mire ezekre képes, mar rég nem kell légzésfigyelő..."

1 éves korig ajánlott. Ennél kisebb gyerek is képes erre.

"az emberek többsége a kiságy mögött tartja a légzésfigyelő kábelét nem pedig ott ahol a gyerek piszkálni tudja."

Körben rácsos, teli oldal nélküli kiságynál nem lehet tökéletesen elrejteni. Kábelvédővel is érdekes egy gyereknek ahhoz hogy megtalálja.

2024. márc. 18. 22:22
 20/24 anonim ***** válasza:
78%
Mi szinte mindent megörököltünk a testvérem gyerekeitől, de amit nem, elvi okokból azt is először használtan néztünk. Ha jó állapotú, akkor miért lenne gond? Így is Dunát lehetne rekeszteni a sok babaholmival. Én még az autós gyerekülésre és később a cipőre mondanám, hogy inkább újat vennék.
2024. márc. 18. 23:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!