Bölcsibe miért csak ősztől mehet egy gyermek? Van olyan lehetőség, hogy márciusban elkezdje (akkor lesz 2 éves), ha igen, hogyan lehet elintézni?
Kedves első! Köszönöm az "okos" választ. Ha a kérédsre nem tudsz értelmesen válaszolni, akkor nem kell válaszolni.
A többieknek tényleg köszönöm a válaszukat. Beírattam jövő szeptembertől a kisfiamat bölcsibe, és akkor azt mondták, hogy csak ősztől van lehetőség elkezdeni, év közben senki sem kezdheti el. Nálunk a bölcsik telítettek, várólista van. De akkor a válaszok alapján arra következtetek, hogy ez bölcsinként, területenként változó, attól függően, hogy mennyi szabad hely van. Akkor sajna nekünk nincs esélyünk hamarabb bölcsizni:(
Szia. Az én kislányomat a múlt héten vittem bölcsibe beíratni illetve keresni,hol van hely,mert vissza kell mennem dolgozni.Januárba megyek vissza,ma kellett felhívnom a bölcsit,hogy akkor felvették e (1hét alatt dőlt el) és felvették november 22-től kezdődik a beszoktatás...
üdv
Az én lányom is januárban kezdte a bölcsit (akkor töltötte a 2). Előző év áprilisában beírattam és már akkor jeleztem hogy csak januárban kezdi. Ebből semmi gond nem volt.
Arra viszont vigyázz ha beadod a bölcsibe hamarabb mint ahogy a 2 betölti akkor le kell mondanod a gyedről és csak a gyest veheted igénybe (akár dolgozol mellette akár nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!