Mostohagyerekedet mennyire tudod a sajátodként szeretni? Pl. új párod előző házasságából.
Szerintem ezt meg embere válogatja. Több barátnőmnél a férjnek előzö házasságából van gyerek. Egy kivételével mind olyan kapcsolat lett ahol anyának szólitja a gyerek őket és olyan is a viszony. Ezek a barátnőim mind szeretik a gyerekeket és el is mondták. Az elején féltek és később jobb lett a kapcsolat. Ugyanolyan zökkenök voltak mint saját gyereknél.
A férfiak nagy része olyan, hogy ha nem a saját a gyerek akkor nem kell. Persze itt is van kivétel szerencsére. Van egy özvegy barátnőm. Neki lassan 8 éve nem volt normális kapcsolata, mert az összes pasi lelép két gyereke van. Sokszor mondja a pasik azt mondják dehogy baj szeretik a gyerekeket aztán mikor eljönne a bemutatás akkor jön, hogy igazából ők csak laza kapcsolatra vágynak. Persze addig mindig az én komoly kapcsolatot akarok lemez megy.
Hát ez baromira nem ilyen egyszerű.
Ez függ attól, hogy nő vagy férfi vagy,hogy veletek él a gyerek vagy külön,hogy van vagy nincs saját gyereked,hogy mennyi idős a gyerek,függ a gyerek személyiségétől/habutusától/egészségi állapotától.
Az én saját gyerekem állapotától,és a helyzetünktől már 7 év alatt vagy 3x volt ideg-összeroppanásom(az első 4 évben 30 évet öregedtem/ beleőszültem,és teljesen tönkrementem egészségileg és mentálisan).Teljesen kizárt dolog,hogy létezne olyan pasi a földön, akinek a gyerekéért ezt csinálnám.De az én gyerekem beteg.
Teljesen más hozzáállást igényel, egy egészséges,nem a pasival élő gyerekkel,x időközönként elprogramozni,mint 0-24-ben gondoskodni valakiről.
"sajáttal szívesen elvan, a mostohával meg nem. Neki ő egy idegen gyerek, akit rásóztak, ezen nincs mit szépíteni."
Ő választotta a nőt. Senki nem kényszerített rá semmit. Miért nem keresett gyerek nélküli nőt, ha ennyire teher neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!