Hogy beszélnétek a párotokkal arról, hogy azért nem akartok 2.babát, mert az elsőnél sem segített semmit?
Akarta ő is az első babát, és örült is neki, szereti, de a körülötte való teendőkben nem segített. Nem pelebkázott, nem fürdette,nem kelt fel hozzá éjszaka, nem mérte a lázát, nem szívta ki az orrát, semmi praktikus, csak fogta, játszott vele, mikor én már mindent megcsináltam körülötte.
Most másfél éves a fiunk, már kicsit könnyebb vele nekem. A párom felvetette, hogy jöhetne a 2., de nekem így nincs kedvem ehhez. Viszont korábban is mikor szóba hoztam, hogy többet kéne segítenie, mindig veszekedés lett belőle, hogy ő dolgozik, fáradt, neki is meg van a maga feladat nekem is, én mit akarok csinálni akkor ha mindent ő csinál stb.
Szóval egy ideje kerülöm a témát, mondtam, hogy még nem szeretnék újabb babát, de mindig kérdezi, miért nem? Én meg nem igazán tudok mit mondani, mert nem akarok veszekedést.
Biztos nem érdekelne, hogy megsértődik, veszekszik. Örüljön az ilyen, hogy a felesége kitart mellette. Sokan ezt se tűrnék.
Mi az, hogy munka mellett nem foglalkozik a gyerekkel? Akkor minek kellett neki gyerek?
Az én párom három műszakban dolgozik, de etet, fürdet, altat, orvoshoz viszi, nincs semmi, amiből a részét ki nem venné, a házimunkába is beszáll.
A helyedben én megmondanám, hogy drága férjem, akkor voltam nagy hülye, amikor szültem neked, de ilyen többet nem lesz. Ha nem tetszik, menj Isten hírével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!