Régen húsz harminc évvel ezelőtt hogy nevelték a gyerekeket!?
És most hogy nevelik őket?
Gyereket 0-18 éves korig értek amíg felnőtt korú nem lesz.
Nem pont a durva véresre gondolok egyből két nagy pofon és egyszer néha egy nyakleves belefér hajtépés.
Néha az az érzésem, hogy 20-30 éve értelmesebben nevelték a gyerekeket, nem olyan túlaggódva, mint mostanság....
Legutóbb azért veszekedett velem az asszony, mert reggelire tejszeletet adtam a gyerekeknek... állítása szerint édességgel tömöm a gyerekeket, rosszul csinálom...
Régen is voltak nevelési hibák meg ma is vannak, pl. a mai gyerekközpontúsággal én sem értek egyet.
Amit még utálok, az a képmutatás.
Apám (aki már nagyapa lett) lecseszett engem azért, mert rákiabáltam a két éves kisfiamra, miközben ő nadrágszíjjal vert engem 11 éves koromban (elszöktem a napköziből, azért kaptam)
33-as, végülis édesség a tejszelet, de amúgy nincs benne csoki... két piskóta meg tejes cucc középen...
máskor túró rudit adtam reggelire, az még nagyobb bűn? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!