Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Régen húsz harminc évvel...

Régen húsz harminc évvel ezelőtt hogy nevelték a gyerekeket!?

Figyelt kérdés

És most hogy nevelik őket?

Gyereket 0-18 éves korig értek amíg felnőtt korú nem lesz.

Nem pont a durva véresre gondolok egyből két nagy pofon és egyszer néha egy nyakleves belefér hajtépés.

febr. 27. 20:50
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
57%

Néha az az érzésem, hogy 20-30 éve értelmesebben nevelték a gyerekeket, nem olyan túlaggódva, mint mostanság....

Legutóbb azért veszekedett velem az asszony, mert reggelire tejszeletet adtam a gyerekeknek... állítása szerint édességgel tömöm a gyerekeket, rosszul csinálom...

márc. 14. 15:35
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Régen is voltak nevelési hibák meg ma is vannak, pl. a mai gyerekközpontúsággal én sem értek egyet.

Amit még utálok, az a képmutatás.

Apám (aki már nagyapa lett) lecseszett engem azért, mert rákiabáltam a két éves kisfiamra, miközben ő nadrágszíjjal vert engem 11 éves koromban (elszöktem a napköziből, azért kaptam)

márc. 14. 15:42
 33/35 Derjaderja ***** válasza:
31. Mondjuk reggelire nem optimális édeset enni. Nem mondom hogy nálunk nincs rá példa, de az asszonynak volt igazsága esetetekben.
márc. 14. 16:17
 34/35 anonim ***** válasza:

33-as, végülis édesség a tejszelet, de amúgy nincs benne csoki... két piskóta meg tejes cucc középen...

máskor túró rudit adtam reggelire, az még nagyobb bűn? :)

márc. 14. 22:49
 35/35 Derjaderja ***** válasza:
Nem, nyilván nem bűn, az enyémek is van, hogy kukoricapelyhet esznek tejjel, de egyáltalán nem optimális reggelire a gyors szénhidrát.
márc. 15. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!