Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Régen húsz harminc évvel...

Régen húsz harminc évvel ezelőtt hogy nevelték a gyerekeket!?

Figyelt kérdés

És most hogy nevelik őket?

Gyereket 0-18 éves korig értek amíg felnőtt korú nem lesz.

Nem pont a durva véresre gondolok egyből két nagy pofon és egyszer néha egy nyakleves belefér hajtépés.

febr. 27. 20:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
77%
Fegyelmezés nem egyenlő a veréssel, pláne ilyen alpári "hajtépés" és hasonlóakkal.
febr. 27. 22:10
 12/35 Metionin ***** válasza:
27%
10. Így van. A baj ott kezdődik, hogy a fegyelmezést keverik a bántalmazással.
febr. 27. 22:12
 13/35 anonim ***** válasza:
62%
Nyugtass meg, hogy nincs gyereked, mert az egy agyrém, hogy még mindig nem érted, hogy a fegyelmezés és a verés két különböző dolog.
febr. 27. 22:13
 14/35 Metionin ***** válasza:
87%
Kieg. Mármint rászólsz, az fegyelmezés. Elveszel tőle valamit, ami nem neki való, az is fegyelmezés. Példát mutatsz, hogy hogyan kell viselkedni, közvetetten az is fegyelmezés. Ütni viszont bántalmazás és lelkileg zsarolni is az.
febr. 27. 22:13
 15/35 A kérdező kommentje:

Magukat hogy nevelték régen?

Mármint 1990-2000 között?

És 2000 után!?

febr. 27. 22:15
 16/35 A kérdező kommentje:
Vagy akik előbb voltak babák a nyolcvanas évek végétől a kétezres évek elejéig!?
febr. 27. 22:16
 17/35 anonim ***** válasza:
76%
A 80-as évek közepén születtem legkisebb gyereknek. Semmilyen drasztikus nevelésre, de még csak egy pofonra sem emlékszem részemről. Arra emlékszem, hogy anyám egyszer nagyon elnáspángolta a bátyámat, de már nem tudom, hogy miért de azon kívül kb semmi. Nem nagyon foglalkoztak velünk. Apu mezőgazdaságban dolgozott, alig volt otthon, anyám meg azon kívül, hogy: "magadnak tanulsz, nem nekem" nem nagyon nevelt mással minket. Nem kiabált, nem fenyegetőzött...olyan nemtörődöm volt.
febr. 27. 22:24
 18/35 anonim ***** válasza:
45%

tertamas, neten nem magázódunk!

40 évvel ezelőtt anyukám jobban, nagyobb türelemmel nevelt engem, mint amennyire nekem megy. Nem üvöltött, nem emelt rám sosem kezet.

febr. 27. 22:33
 19/35 A kérdező kommentje:
Voltak akikre kezet és ökölt is emeltek.
febr. 27. 22:35
 20/35 A kérdező kommentje:
nekem korrektebb a magázódás vadidegenek irányában.
febr. 27. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!