Babalátogatóba mit vinnél ha a család eléggé gazdag?

Szerintem kérdezd meg őket vagy valamelyik közelebbi rokont, ismerőst, mi jönne jól.
Mi is a gazdagabbak közé tartozunk, és tőlünk a legtöbben megkérdezték, minek örülnénk. És ez tök jó volt, mert tudtunk olyan dolgokat mondani, amik árban nem nagy tételek, nem nagyon specifikusak és nekünk is jól jöttek, mert előbb vagy utóbb úgyis vettünk volna. Gyümölcsöt kértünk, vagy olyantól, akiről tudtuk, szeret főzni, attól főtt kaját, vagy éppen kontrasztos könyvet, mondókás könyvet, oball labdát, súlyzót, stb. Vagy ami még tetszett volna, az olyan személyre szabott ajándék, mint amit a 18-as ír, és később tudja a használni a gyerekünk, mert a születésére igazából mindenünk megvolt, ami kellett.
Amúgy ha nem ismered őket jól, és nem is kérdezel rá, kb. mindennel mellé lehet lőni, max. valami utalvánnyal nem. Mi kaptunk még pluszban eldobhatós pelenkát, jó nagy csomaggal, jó drágát, miközben mi mosható pelenkázunk... egy ötezer forintos utalvánnyal is jóval többet értünk volna, mint egy olyan termékkel, amit nem használunk.

Ételnek én nem örülnék egyáltalán, az az igazság.
Válogatós vagyok, kb. 10-15 fajta ételt vagyok hajlandó megenni.
Nem örülnék, ha mindenki beállít pár telepakolt ételhordóval, aztán pakolgassuk, tárolgassuk, tartsam fejben, melyik kié volt... Úgy, hogy 99%-ra biztos, hogy nem ettem/ettünk volna belőle.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!