Én személy szerint kajának és sütinek MINDIG örülök. De ugye ez én vagyok. Ha ismered őket meg hogy miket szeretnek, akkor lehet ez is jó ötlet. Ahogy az utalvány is.
2024. febr. 23. 12:59
12/23 anonim válasza:
A kaja szerintem csak akkor jó ha az ember tisztában van vele hogy mit szeret/tuti nem diétázik.
Mi 2,5 évet várunk a babára, kínomban már glutén, cukor, tej, szója és vöröshús mentes diétát tartottam. Annyit sikerült megjegyezniük hogy cukormentes, borzasztóan kellemetlen volt mosolyogni a fruktózos-szójás "diabetikus" csokiknak.
Nem beszélve a vegetáriánusokról, vegánokról (amik azokban a körökben ahol van rá pénz és energia elég gyakoriak).
Vagy ha nincs semmi flancolás akkor is lehet hasfájós szoptatott babája és tarthat miatta tejmentes vagy kitudja mi mentes diétát...
2024. febr. 23. 13:05
13/23 anonim válasza:
12-es, rokonsagot ir, masreszt meg aki most szult az altalaban nem dietazik.
Azt a rokonarol meg csak tudja` az ember, ha valami allergiaja van.
Nem tatar beefsteakre gondoltunk itt tobb mint tizen akik kajat irtunk, hogy MI annak orultunk, es a kerdes az volt, hogy ki minek orult.
2024. febr. 23. 13:08
14/23 anonim válasza:
Meg nem is 3 heti elore megfozott menure, de pl. egy nagy pizza, egy frissen sult grillcsirke, gyumolcskosar, egy zacsko salata, frissen sult zserbo vagy retes, pogacsa, vagy egy karton oszibarackle - na ezekkel nehez melleloni rokonnal, mert arrol van szo, nem vadidegen.
2024. febr. 23. 13:10
15/23 anonim válasza:
#14 Eleve aki csak kicsit odafigyel az egészséges táplálkozásra nem eszik se pizzát, se zserbót, se rétest, se pogácsát, se őszibarack levet. Ezek mind fehér lisztes, cukros felesleges kalóriák, szóval de, ezekkel nagyon mellé lehet lőni...
2024. febr. 23. 13:31
16/23 anonim válasza:
6-os vagyok. 15 nem feltétlenül, meg 14 szerintem csak példakat írt. Egyik barátnőm pl szoptatas alatt rétest kívánt meg evett folyton. Neki én azt vittem. De a sógornőm meg csak párolt zöldséget, csirkehúst, halat evett. Na neki én pelenkatortát vittem meg csináltam rakott zöldbabot csirkehússal tejföl nélkül. Szerintem ha valaki visz kaját tudja mit szeret a másik és azt visz. Mi egy nagy tál húslevest kaptunk, gyümölcskosarat meg sült csirkét. És mi nagyon örültünk. Nyilván aki figyel a másikra olyat visz amit tudja szeret.
2024. febr. 23. 13:41
17/23 anonim válasza:
Az ételt én nem pártolom, én nem szívesen ennek hozott ételt, illetve nem szeretjük visszamelegíteni a kajákat ha nem muszáj.
A süti ha nem romlik gyorsan, akkor az még oké.
Utalvány jó ötlet lehet vagy kiskönyv borító (de persze lehet, hogy van nekik). Van sokfelé névre szóló bizgera is.
2024. febr. 23. 13:53
18/23 anonim válasza:
Nekünk egy ismerős személyreszóló, hímzett gyerek ágyneműt hozott. Ez volt talán a legtalálóbb, amit ugyan csak később tudott használni a kislányom, de imádja; nekünk is, neki is örök emlék.
2024. febr. 23. 13:54
19/23 anonim válasza:
Olvastam fent a gyümölcsöt, az szerintem tényleg szuper.
2024. febr. 23. 13:54
20/23 anonim válasza:
az első fiam kapot a nagynénémtöl egy saját készitésü takarot a neve kezdö betüjével az aranyos volt használtam mig kicsi volt fiam ,de elkeveredett az idők folyamán .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!