Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babalátogatóba mit vinnél ha...

Babalátogatóba mit vinnél ha a család eléggé gazdag?

Figyelt kérdés
Rokonságban született második gyerekük egy párnak, mit vigyünk nekik? Hozzánk képest ők nagyon jól állnak anyagilag, tehát így nincs ötletem...
2024. febr. 23. 12:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%

Fott etelt, sutit vinnek es egy vasarlasi utalvanyt a brendonba vagy dm-be.

Hidd el, akkoris mindig kell pelenka vagy akarmi a babanak, ha az ember gazdag..:D

2024. febr. 23. 12:17
 2/23 anonim ***** válasza:
96%

Aminek en nagyon orultem, etel !!

Hoztak egy csokor viragot paran, hatalmas gyumolcskosar, vagy vegyel egy pizzeriaba utalvanyt, es rendelnek mikor akarnak.

2024. febr. 23. 12:18
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
2. vagyok, igen a suti is jo otlet, szenhidrat kell a tejhez. Hazi suti, par dobozos udito, gyumolcsok
2024. febr. 23. 12:18
 4/23 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem akkor játszanak a cuki cuccok, amiket magának lehet akkor se vesz meg az ember ha gazdag. Ha van bőven pénzem az 5000 Ft-os Brendon utalvány pont nem érint meg...

Pl. Lehet kapni ilyen kis baba láblenyomat készítő szettet, én annak örültem volna.

Mérföldkő fotózós kártyák.

Kontrasztos könyv

Játékot, hozzátápláláshoz eszközt nem érdemes. Ha valakinek van pénze ezekből minőségi szeretne (pl Little Dutch játékok), azokat meg átlag halandó nem tudja megfizetni.

2024. febr. 23. 12:23
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok, az utalvanynak se kell nagy osszegunek lennie. En ezerszer inkabb orultem a 3 ezer forintos utalvanynak, mint barmi masnak, mert nem az ezredik babas kacat volt, amit kaptunk.

Nagyon sok pelenka “rank rohadt”, mert mindenki azt hozott, el se tudtuk hasznalni, elajandekoztam a kinott mereteket.

Plusz nem viccelek, 15 db ilyen-olyan szundikendo gyult ossze..ugyebar ebbol boven eleg egy is.

Szoval en a kajara es utalvanyra szavazok, nekem ez volt a legnagyobb segitseg.

2024. febr. 23. 12:24
 6/23 anonim ***** válasza:
42%

Étel. Annak én örültem, de csak egy valaki hozott. Ellenben ruhát csomót kaptunk. Legtöbb egyszer sem volt a gyereken.

Pelenka jó ötlet. Én azt vittem megcsináltam a neten nézett videók alapján pelenka tortára. Popsirörlőt tettem bele meg ilyesmit. Én is kaptam viszont és örültem neki.

Jó még utalvány dm, rossmanba és akkor azt vesznek amit akarnak.

2024. febr. 23. 12:32
 7/23 anonim ***** válasza:
69%

Mi sem állunk rosszul. Ennek ellenére az utalványnak örültem a legjobban.

pelust kaptunk sokat. Adtam is tovább, mert nem váltak be.

Bizbaszokat (pl szundikendő) is csak rakosgattam ,emntek adományba.

Kaját kaptam, de kb a felét nem ettem meg. Vagy nem ízlett, vagy nem szerettem.

ruhát szintén átnőttük.

2024. febr. 23. 12:39
 8/23 anonim ***** válasza:
61%

Amit mi kaptunk és még nekem is érdekes volt, zenélő könyv. Igaz ezt jóval később tudjuk csak használni, de szerintem nagyon ötletes ajándék volt, nem is tudtam, hogy létezik ilyen😅

[link] ilyen könyv.

És kaptunk mellé pezsgőt, és egy nagyon finom tortát, aminek nagyon örültem, mivel egész szoptatás alatt szinte megőrültem az édességekért. :D

2024. febr. 23. 12:41
 9/23 anonim ***** válasza:
49%
Kaját, sütit. A legjobban ezeknek örültem.
2024. febr. 23. 12:52
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyümölcs, gyumolcsle, csoki, suti, ropi, keksz. Ami a kajat illeti nekem ezek jol jöttek.

Máskülönben utalvany. Gazdag v nem, senkinek nem kell 30 db kiszokni,nyalfogo, pled stb stb

2024. febr. 23. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!