Ismerrtek gazdag roma családokat? A gyerekek milyenek? Mik a szokások, hagyományok?
Én csak egy gazda roma családot ismerek. Az, hogy a többinél mi van meg hogy van, azt nem tudom.
Nekem általános iskolai osztálytársam családja rettentő gazdag.
Negyedikbe a fiú meghívta az egész osztályt szülinapi bulijára. Négy torta is volt, plusz még külön ünnepeltek utána a családdal, majd tartottak utána a rokonsággal is egy szülinapi bulit. Múltkor is liveolt facebookon az anyukája, mert nemrég volt a fiúnak a 18. Szülinapja, és vagy 60-an voltak.
A házuk hatalmas, nincs sok helyiség, de hatalmas terek vannak (nappali, konyha hatalmas, szobák sem kicsik).
Normálisak, de nagyon szeretnek felvágni azzal, amijük van. Kocsi, ház, nyaralás, mindig feltöltenek ezekről vagy 100 képet.
A fiú is meg a lány is (a fiú nővére) jó tanulók, folyamatosan az is ki van rakva, hogy csupa négyeseik meg ötöseik vannak. A lány orvosnak készül, a fiú meg jövőre megy tovább, ő nem tudom mi lesz, mert nem beszélünk, mióta elballagtunk.
Hagyománynak még lehetne írni, hogy mindenhova meghívnak mindenkit. Ballagáson is a fiú családja elfoglalt vagy három sort a lelátón, és hallottam, hogy az egyik rokonuk még panaszkodik, hogy sajnálja, hogy sokan nem tudtak eljönni, mert az unokatesója is azon a napon ballagott, mint ő.
Ha gyerek születik, mindenki egyesével rak ki képeket az újszülöttről és mindenki egyesével meg is osztja, mindenki kommentel mindenhova.
De amúgy ahogy rákerestem a rokonaira, nem születik sok gyerekük, csak 2-3, viszont a gyerekek között mindig nagy korkülönbség van (minimum 5-6 év).
Én is csak egy családot ismerek, a legkisebb gyerekük a fiammal jár egy óvodába.
Anyuka, apuka el van hízva. 4 fiúk van, mindegyik el van hízva. Főleg a legkisebbik, aki 4 évesen 30 kg-nál több volt. Csúnya ilyet mondanom egy 6 éves kisfiúra, de idén láttuk a strandon, és nagyobb melle van neki, mint nekem.
Nagyon szeretnek dicsekedni amijük van, de még azzal is dicsekednek, amijük nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!