Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2024.02.21-én született meg a...

2024.02.21-én született meg a második kislányom és besárgult tegnap de azt mondtak hogy nem vészes de a mai napon kekfeny ala tettek és hogy ezzel haza fognak engedni minket? Holnap már szombat

Figyelt kérdés

febr. 23. 10:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
#18 Nekem pl mindkét babánál második nap már fejnem kellett, mert spriccelt a pólón keresztül a tej, annyira sok volt. Nálunk a szobatársaimnak is volt 2-3. nap.
febr. 23. 13:39
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
21# Tök jó,ez a jó. :) Bárcsak így lehetnék a mostani szülésem után majd én is és nem úgy,hogy küszködök és semmi még ezért is. :( Hanem csak úgy jön magától szépen. Az én szobatársamnak is,én már véresre fejtem a mellem,egész nap szoptattam,de semmi sajnos, az 5. napomon került mellém szülés után és ömlött neki. Úgyhogy szerintem is ez a gyakori amúgy a nőknél és az a ritka,ami nálam is volt. Csak sokszor ezt írják,hogy a baba kibírja,nem kell pótlás,semmi,ha 5 napig sincs tej. De ebben az esetben viszont meg muszáj,hogy ürüljön a bilirubin. 18# vagyok.
febr. 23. 13:55
 23/24 anonim ***** válasza:
22, hát az én babám nem bírta ki. Rendesen üvöltött már a második napon.
febr. 23. 14:52
 24/24 anonim ***** válasza:
#21 vagyok, nem is szabad 24 óránál tovább éheztetni egy babát. Még a szoptatásbarát SOTE is pótlást javasol, ha nincs semennyi tej 24 óra után, és éhes a baba. Legfeljebb lehet fejni, hogy ne érje kevesebb inger a mellett amiért jól lakott a baba.
febr. 23. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!