2024.02.21-én született meg a második kislányom és besárgult tegnap de azt mondtak hogy nem vészes de a mai napon kekfeny ala tettek és hogy ezzel haza fognak engedni minket? Holnap már szombat
Igazabol en sem ertem, nem ersz ra ?
Majd hazaengedik ha meglefelelo lesz a bilirubin szint.
Nekem is sárga volt a kislányom és éjjel 4 órákat kékfényezték. Péntek reggel született vagy hétfőn vagy kedden jöttünk haza már nem emlékszem.
Sokat ciciztesd minél többet iszik annál könnyebben ürül. Kitartást.
18, nekem sem indult be a tej. 6. Napon lett nekem is de akkor meg sebes volt és csak pár napot tettem rá, abba hagytuk amíg meggyógyult a mellem.
Kórházban tápszert kapott mert nem bírta ki, úgy ordított hogy remegett a szája olyan éhes volt.:/
Viszont a szobatársamnak nagyon szépen beindult, ő már a második nap tudta rendesen szoptatni.
Nem vagyunk egyformák. Ahogy a babára is mondják hogy ne hasonlítgassunk úgy az anyákat sem lehet.
De az én lányom szerintem erezte hogy kell neki mert többet is evett tápszerből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!