Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2024.02.21-én született meg a...

2024.02.21-én született meg a második kislányom és besárgult tegnap de azt mondtak hogy nem vészes de a mai napon kekfeny ala tettek és hogy ezzel haza fognak engedni minket? Holnap már szombat

Figyelt kérdés

febr. 23. 10:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, Magyarországról van szó?
febr. 23. 11:23
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hétfőn engednek haza ha minden oké.
febr. 23. 11:34
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van? Nem az a lényeg, hogy jól legyen, amikor hazaadják? Neked talán van otthon kékfényed? Na, ugye.
febr. 23. 11:43
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,ne privátba írj,hanem ide,ahol sokan kérdeztek,várják a válaszod.
febr. 23. 11:47
 15/24 anonim ***** válasza:
76%

Igazabol en sem ertem, nem ersz ra ?

Majd hazaengedik ha meglefelelo lesz a bilirubin szint.

febr. 23. 12:16
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sárga volt a kislányom és éjjel 4 órákat kékfényezték. Péntek reggel született vagy hétfőn vagy kedden jöttünk haza már nem emlékszem.

Sokat ciciztesd minél többet iszik annál könnyebben ürül. Kitartást.

febr. 23. 12:26
 17/24 anonim ***** válasza:
62%
Én megértem valahol. Itt nyilván nem arról van szó (tudom,mert 6 napig bent voltunk a kórházba),hogy nem akarja,hogy rendbe jöjjön vagy nem fontos neki a pici egészsége vagy nem ér rá,hanem hogy van,aki iszonyatosan utál kórházba lenni. Igen,kibírja mindenki,összeszorítja a fogát és megy ez,de attól még nem egyszerű. Főleg mikor bizonytalan. Az is lehet van otthon tesó is,több is akár,akkor meg főleg nehéz. Ha itt vígan kibírja mindenki,akkor miért volt az,hogy telt ház volt akkor,mikor mi bent voltunk,dugig volt,egymás után szültek a nők. Végig néztem ahogy szépen mindenki megy haza,én meg ott ültem összetörve kb,hogy én is szeretnék már otthon lenni,és bizony aki csak 1 db kemény napot ráhúzott ott bőgött fél napon át,minden ilyen nő sírt konkrétan,hogy nem mehetnek még haza. Valahol a személyzet is olyan,esetleg minden nap beléd rúgnak lelkileg,megaláznak,nem alszol,látogatás itt például jelenleg nincs, 5-en egy szobában bent nyomorogtok. Úgyhogy totál érthető. Egyébként amikor 1-2 napra be kell gyerekkel feküdni,akkor sem nagyon örömködnek az anyukák a gyerekosztályon. :) Minden 2. ágyon megy a sírás és nem a gyerek miatt,mert mondjuk semmi extra súlyos,hanem hogy szeretné már,ha otthon lennének nyugalomban. Nincs ezzel semmi baj,totál normális érzés. Akinél nem,töltsön bent minél több időt vigyorogva.:) És még egyszer leírom,nem arról van szó,hogy nem bírod ki,nyilván a gyereked a fontos és kibírod,egyértelmű,de ettől még normális érzés,hogy szomorú vagy és nehéz mellette. Én nemrég 2 hetet voltam a lányom nélkül kórházban más városban messzebb is,hát kemény menet volt. Pár hónapja volt,de még most is előjön bennem érzésileg,hogy mennyire fos volt. Ettől függetlenül kibírtam,de szerintem ennyit még nem sírtam,mint akkor.
febr. 23. 12:35
 18/24 anonim ***** válasza:
73%
16# Már ha beindult már a tej. Ugye minden szoptatás téma alatt odaírjátok,hogy 4-5 nap mire 1 csepp teje volt itt bárkinek és hogy olyankor senkinek sincs és kibírja a pici 0 bevitellel,mert így ki van kitalálva(nálam a 6. naptól jött 1-1 csepp előtej,de még akkor se lövellt be teljesen),tehát akkor a szoptatástól senkinek nem lesz akkor ezek szerint itt annyi teje,hogy legyen megfelelő folyadékja a sárgaság mellett. Akkora ellentmondások mennek itt gyakorin komolyan. :D Nem ellened szól,amit írtam 16-os,csak erről jutott eszembe. De off ez.
febr. 23. 12:41
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

18, nekem sem indult be a tej. 6. Napon lett nekem is de akkor meg sebes volt és csak pár napot tettem rá, abba hagytuk amíg meggyógyult a mellem.

Kórházban tápszert kapott mert nem bírta ki, úgy ordított hogy remegett a szája olyan éhes volt.:/

Viszont a szobatársamnak nagyon szépen beindult, ő már a második nap tudta rendesen szoptatni.

Nem vagyunk egyformák. Ahogy a babára is mondják hogy ne hasonlítgassunk úgy az anyákat sem lehet.

De az én lányom szerintem erezte hogy kell neki mert többet is evett tápszerből is.

febr. 23. 12:57
 20/24 anonim ***** válasza:
18# Igen,erre próbáltam célozni,hogy sok itt az általánosítás a szoptatós témánál. Nálunk is már nagyon éhes volt,muszáj volt pohárból,próbáltam fejni is bent sokszor,de 30 perc alatt se jött le semmi,sajnos. Én akiket láttam bent,azoknak volt elég hamar egyébként. De igen egyébként jól írták,szoptassa,ha pedig nem lesz teje,úgy is adnak itatópohárból pótlást,hogy gyorsabban múljon a sárgaság.
febr. 23. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!