Szombat vezeteknevhez milyen lĂÂĂÂny keresztnev illik?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 20:45
3/16 gabszem válasza:
én ismerek szombat nevü kislányt. Blankának hívják.
6/16 A kérdező kommentje:
Szombat Szofi, Luca, Fanni? Szerintetek ezek milyenek?
2013. jún. 28. 05:01
7/16 anonim válasza:
Nekem a Szombat Szofi nem tetszik a másik kettő aranyos.
8/16 csincsilla000 válasza:
Nekem rögtön a Mónika jutott eszembe.
De még tetszik : Szombat Kata
Amina
Borbála
Dorottya
Hanga
9/16 anonim válasza:
Szombat Anna(bella), Angéla, Anita, Ágota, Barbara, Beáta, Bettina, Boglárka, Brigitta, Cecília, Cintia, Cipriána, Csilla, Daniella, Diána, Dorina, Dorottya, Elvira, Enikő, Erika, Esztella, Fanni, Flóra, Frida, Fruzsina, Gabriella, Gerda, Georgina, Hanna, Helga, Hilda, Ilona, Imola, Inga, Janka, Júlia, Julianna, Karina, Kinga, Klaudia, Lilla, Lujza, Martina, Melinda, Mónika, Noémi, Norina, Nóra, Odett, Olga, Olívia, Panna, Petr(onell)a, Piroska, Rita, Ramóna, Réka, Rebeka, Sára, Sarolta, Szabina, Szilvia, Tamara, Tilda, Tímea, Valentina, Valéria, Ver(onik)a, Zita, Zorka, Zsófia...
10/16 A kérdező kommentje:
Szombat Milla?
2013. jún. 29. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!