Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen név illik...

Szerintetek milyen név illik az Ódor vezetéknévhez?!

Figyelt kérdés
Fiú és lány név is jöhet.:) nem tudunk sajnos dönteni. Eddig a Lara, és a Zalán volt a favorit, de elbizonytalanodtunk,hogy milyen kimondva az Ódor Lara....:)

2013. ápr. 30. 09:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
46%

Fiú nevek: Andor, Nándor, Teodor

Női nevek: Dóra, Fedóra, Hannadóra

A Fedóra speciel nekem tetszik is.

2013. ápr. 30. 10:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

A Lara szép, de a vezetéknévhez nem az igazi.

A Zalán jó. Még Zétény, Bálint, Vince. Kinga, Noémi, Lilla.

2013. ápr. 30. 10:02
 3/16 anonim ***** válasza:
72%

Itt aztán válogathattok.:)

[link]

2013. ápr. 30. 10:19
 4/16 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem kell olyan nevekben gondolkodnotok, amelynek a hangzása hasonlít a vezetéknévhez. Nekem speciel ez a megoldás egyáltalán nem tetszik, sőt. Mi olyan neveket válogattunk össze, ahol elkerüljük ezt az erős dallamosságot. Persze én is azt mondom, hogy akkor jó a választás, ha nem törik bele a nyelvem a kimondásába, és szépen cseng, de nem szabad átesni a ló túloldalára. Például: Ódor Zsombor, Ódor Andor, Ódor Nándor... Nekem nem tetszik, de persze mindannyian mások vagyunk, más ízléssel. Szerintem a Dániel is szépen hangzik a vezetéknév mellett.
2013. ápr. 30. 11:01
 5/16 anonim ***** válasza:
61%

Kamilla, Izabella, Bernadett, Leona, Anita, Tamara, Liliána, Daniella -akit ilyet ismerek, Deninek becézik:) - Petronella, Letícia, Bianka, Edina+ehhez kéne 2.név is, Gabriella, Júlia+ehhez is kéne 2.név, Beáta, Marianna, Tímea, Alexandra, Mónika, Noémi, Annamária, Barbara, Etelka, Fatime, Fanni

Erik, Attila, Mátyás, Antal, Botond, Balázs, Mihály, Levente, Ferenc, Ignác, Tivadar, Dániel, Tamás, Imre, Csanád, Szilárd, Lipót

2013. ápr. 30. 11:07
 6/16 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Szerintem a 3 szótagú nevek jobban illenek az Ódor névhez, de adódhat kivétel is.

Amiket jónak találok:

Laura, Anita, Barbara, Imola, Johanna, Ramóna, Enikő, Csilla, Anna, Leona.

Fiú nevek:

Barnabás, Bertalan, Attila, Teofil, Vilmos.

2013. ápr. 30. 11:12
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Emília :)
2013. ápr. 30. 11:51
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.:) Az Emíliára mi is gondoltunk, de valahogy nem tetszik együtt a hangzása..:( Mit gondoltok az Izabelláról?!
2013. ápr. 30. 18:03
 9/16 Katucika0912 ***** válasza:
47%

Ódor Levente

Ódor Panna

:)

2013. máj. 1. 08:08
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik az Izabella.:)

Jól hangzik.

2013. máj. 1. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!