Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekasztalt megéri venni?

Gyerekasztalt megéri venni?

Figyelt kérdés

Régi típusú házunk van,konyha,nappali teljesen külön,nem látni egyikből a másikba.Ezt azért írom mert nem fér el a konyhában a kis asztal (ha lesz). Másfél éves a kisfiam,hamarosan jön a névnapja,kérdezgetik mit vegyenek. Van értelme kis asztalt venni,székkel? Ha igen,milyet? Figyelembe véve hogy valószínűleg nekem is sokat kellene a kis asztalnál rajzolgatnom,nem lenne jobb egy szekmagasito,és a konyha asztal? Így is gerincferdülésem van,félek,hogy nem tudnék vele gornyedni.

Ha jó ötletnek találjátok,akkor kérlek ajánlatok is,ha tudtok. Figyelembe véve hogy tervezünk meg egy babát,tehát ne legyen kifejezetten fiús.

febr. 23. 09:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyesmi rendszerű van:

[link]

30 éves, még az enyém volt. Etetőszéknek és kisasztalnak is használható.

febr. 23. 12:15
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 vagyok, nagyon sokat használja a fiam. Magától odaül és szöszmötöl.
febr. 23. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekünk ikeás könnyű, fa asztalka van a hozzá tartozó kisszékkel. Ezt fél kézzel bárhova odarakom addig ameddig kell, de van egy állandó helye. Pl festéshez, rajzoláshoz, gyurmázáshoz simán jó, enni is szokott rajta, puzzlet rak ki, legozik, szóval mi szeretjük. Nehezen mozgathatót nem vennék, mert ezt oda tudom tenni a kanapé mellé bármikor, így társasozni meg feladatozni is tudunk együtt.
febr. 23. 13:14
 14/15 anonim ***** válasza:
[link] Nekunk ez van szeretem mert nem banom ha festekes a szele. Egyedul is oda fog ulni nem csak veled. Legyenek ott zsirkretak papir ceruza stb. Kell szerintem
febr. 23. 13:42
 15/15 anonim ***** válasza:
2. szülinapjára kapott a lányom fa kisasztal és 2 széket. 9,5 éves, 7 éves a húga és a mai napig használják, pedig mindkettőnek van íróasztala is.
febr. 23. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!