Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ilyen piszok drágák a...

Miért ilyen piszok drágák a gyerekasztalok? Te hol vettél?

Figyelt kérdés
A kicsim első asztalkáját készülök megvenni.Elcsodálkoztam,micsoda árak vannak.Az Ikeában van megfelelő,korrekt áron,dehát az csak Pest kiváltsága.(Nem bántás,tény:) Már használtakat is néztem,de azok is döbbenet milyen árakon mennek.3-4 ezerért nem lehet találni csak kis vékony műanyag vackot?Ami ráadásul kertibútorként árult cucc.Remélem kapok hasznos tippet!
2011. szept. 2. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fa etetőszék székké asztallá szedhető, szerintem a legstrapabíróbb :)
2011. szept. 2. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én az ikeás dolgokban eleve nem bízom, főleg ha azok olcsók nagyon. Barátnőm vett a fiának íróasztalt, de egy labilis izé volt, asztalost kellett megkérniük, hogy csinálja meg.

Szerintem egyszerűbb megkérni egy szakembert, anyagfüggő, hogy mennyibe kerül, de gondolom kis egyszerűt akarsz. Kérj árajánlatokat.

2011. szept. 2. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha fából akarod és masszívat, tényleg nem olcsó. Párom asztalos, csinált a lányomnak, tényleg masszív kis asztalka székkel. Az asztalt eladnám, de ha kell szék, szerintem férjem tud csinálni. Ha érdekel, írj privit és megkérdezem mennyiért csinálna.

Merre laksz?

2011. szept. 2. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!13 éves a nagyobbik lányom,neki vettünk anno,most 2 éves kisfiam is ezen rajzol.Igaz dohányzóasztal,de a magassága tökéletes.Nem igaz,hogy minden ikeás termék rossz,és mellesleg ez nagyon olcsó is.Lehet hozzá kapni műanyag széket ami megfelelő magasságú.

[link]

2011. szept. 3. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Fa etetőszkünk(szék+aszatl lesz belőle) van 11 éve a második gyereke nyúzza, emellet akicsinek a nyáron vettem műanyag kisasztalt az Intersparban 1200 ft-ért(felét SH pontra), széket az OBI-ban 700 ft-ért, mondjuk ezeket az udvarra.
2011. szept. 3. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:

18.09 vagyok.Nézd csak: [link]

Találtam Neked ami házhoz is megy :)

2011. szept. 3. 21:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,a segítséget :)
2011. szept. 6. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!