Miért ilyen piszok drágák a gyerekasztalok? Te hol vettél?
Én az ikeás dolgokban eleve nem bízom, főleg ha azok olcsók nagyon. Barátnőm vett a fiának íróasztalt, de egy labilis izé volt, asztalost kellett megkérniük, hogy csinálja meg.
Szerintem egyszerűbb megkérni egy szakembert, anyagfüggő, hogy mennyibe kerül, de gondolom kis egyszerűt akarsz. Kérj árajánlatokat.
Hát ha fából akarod és masszívat, tényleg nem olcsó. Párom asztalos, csinált a lányomnak, tényleg masszív kis asztalka székkel. Az asztalt eladnám, de ha kell szék, szerintem férjem tud csinálni. Ha érdekel, írj privit és megkérdezem mennyiért csinálna.
Merre laksz?
Szia!13 éves a nagyobbik lányom,neki vettünk anno,most 2 éves kisfiam is ezen rajzol.Igaz dohányzóasztal,de a magassága tökéletes.Nem igaz,hogy minden ikeás termék rossz,és mellesleg ez nagyon olcsó is.Lehet hozzá kapni műanyag széket ami megfelelő magasságú.
18.09 vagyok.Nézd csak: [link]
Találtam Neked ami házhoz is megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!