Játékkatalógust - papír alapút, tehát nem letölthetőt - lehet valahol rendelni? Állatfigurás érdekelne, vagy amiben babák vannak. A gyerekem imád "kivágós-ragasztóst" játszani de a "rendes" gyerekújságok kicsit drágák a szétvagdosáshoz.
Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 08:55
1/5 anonim válasza:
Én a Quellétől rendeltem, mert a kisfiam imádja nézegetni benne a játékokat. Van benne mindenféle játék, állatok is.
3/5 anonim válasza:
A második vagyok a Müllerben most osztogatnak Karácsonyi játékkatalogust, ha még aktuális, igaz be kell érte menni.
4/5 A kérdező kommentje:
Itt nincs Müller, sajnos...
2010. okt. 18. 21:50
5/5 anonim válasza:
Írd meg priviben a címedet és küldök mert mi mindig kapunk kettőt(ikreim vannak és ami van az egyiknek kell a másiknak is) és még a játékboltban is kaptunk.Azt nem igérem hogy mikor ér oda de küldöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!