Gyerekasztalt megéri venni?
Régi típusú házunk van,konyha,nappali teljesen külön,nem látni egyikből a másikba.Ezt azért írom mert nem fér el a konyhában a kis asztal (ha lesz). Másfél éves a kisfiam,hamarosan jön a névnapja,kérdezgetik mit vegyenek. Van értelme kis asztalt venni,székkel? Ha igen,milyet? Figyelembe véve hogy valószínűleg nekem is sokat kellene a kis asztalnál rajzolgatnom,nem lenne jobb egy szekmagasito,és a konyha asztal? Így is gerincferdülésem van,félek,hogy nem tudnék vele gornyedni.
Ha jó ötletnek találjátok,akkor kérlek ajánlatok is,ha tudtok. Figyelembe véve hogy tervezünk meg egy babát,tehát ne legyen kifejezetten fiús.
A konyhaban nem fer el, azt irta a kerdezo. Nekunk sem a konyhaban van, hanem a nappali reszen, bar amerikai konyhas nappalink van, de en az onallosag miatt vettem asztalt. Siman odaul magatol es matat valamit, a vize is ott van, igy eleri barmikor illetve a kis etkezesekhez is odaul, amikor csak o eszik, mi nem.
En se nagyon szeretek ott ucsorogni, szoval ha egyutt rajzolunk vagy “kezmuveskedunk”, akkor meg a nagy asztalnal ul az etetoszekben.
Nekunk a legalapabb ikeas asztalka van, 2 szekkel.
A konyhában nekem sem fért volna. Inkább rajzolni, gyurmázni, gyöngyözni, barkácsolni jó egy ilyen asztal, étkezni mi együtt szoktunk.
Én az ikeában vettem két gyerekszéket, meg egy smastad padot fiók nélkül, a gyerekszobában volt a helye. Ennek kb 7 éve. Azóta már kinőtte, most fiók van benne, a társasjátékainkat ott tartjuk. A két kis masszív széket sem adtam el, annyira szeretjük.
Szóval ha a gyerek szobájában elfér, akkor vennék, ha nem, akkor elengedném, nőnek fel gyerekek kisasztal nélkül.
Igen, a konyhába nem fér el, ezt írtam is. Nem tudom hogy jött hogy máshol sem.
Kettes,köszönöm!
Jöhetnek még:)
Nálunk 2 éves korában kapta a kislányom, most 2,5 éves.
Szerintem megéri, de mi egyelőre étkezéshez nem használjuk, a szobájában van. (Az étkezőben etetőszékbe ültetem, ahhoz van levehető asztalka, azon eszik.)
Viszont sokszor odaül a kisasztalhoz rajzolgatni, kirakózni, társasozni is azon szoktam vele. Naponta többször van használatban. Esetleg, ha jönnek vendégek, ahol van kisgyerek, akkor ki lehet vinni a konyhába, hogy együtt egyenek, két kis szék van hozzá.
Úgyhogy szerintem nem felesleges, ha elfér valahol.
Az enyémek szerették. Sokat rajzoltak rajta.
Nem volt amúgy olyan kényelmetlen földről rajzolni a gyerekkel nekem se amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!