Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekasztalt megéri venni?

Gyerekasztalt megéri venni?

Figyelt kérdés

Régi típusú házunk van,konyha,nappali teljesen külön,nem látni egyikből a másikba.Ezt azért írom mert nem fér el a konyhában a kis asztal (ha lesz). Másfél éves a kisfiam,hamarosan jön a névnapja,kérdezgetik mit vegyenek. Van értelme kis asztalt venni,székkel? Ha igen,milyet? Figyelembe véve hogy valószínűleg nekem is sokat kellene a kis asztalnál rajzolgatnom,nem lenne jobb egy szekmagasito,és a konyha asztal? Így is gerincferdülésem van,félek,hogy nem tudnék vele gornyedni.

Ha jó ötletnek találjátok,akkor kérlek ajánlatok is,ha tudtok. Figyelembe véve hogy tervezünk meg egy babát,tehát ne legyen kifejezetten fiús.

febr. 23. 09:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

A konyhaban nem fer el, azt irta a kerdezo. Nekunk sem a konyhaban van, hanem a nappali reszen, bar amerikai konyhas nappalink van, de en az onallosag miatt vettem asztalt. Siman odaul magatol es matat valamit, a vize is ott van, igy eleri barmikor illetve a kis etkezesekhez is odaul, amikor csak o eszik, mi nem.

En se nagyon szeretek ott ucsorogni, szoval ha egyutt rajzolunk vagy “kezmuveskedunk”, akkor meg a nagy asztalnal ul az etetoszekben.

Nekunk a legalapabb ikeas asztalka van, 2 szekkel.

febr. 23. 10:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

A konyhában nekem sem fért volna. Inkább rajzolni, gyurmázni, gyöngyözni, barkácsolni jó egy ilyen asztal, étkezni mi együtt szoktunk.

Én az ikeában vettem két gyerekszéket, meg egy smastad padot fiók nélkül, a gyerekszobában volt a helye. Ennek kb 7 éve. Azóta már kinőtte, most fiók van benne, a társasjátékainkat ott tartjuk. A két kis masszív széket sem adtam el, annyira szeretjük.

Szóval ha a gyerek szobájában elfér, akkor vennék, ha nem, akkor elengedném, nőnek fel gyerekek kisasztal nélkül.

febr. 23. 10:08
 3/15 A kérdező kommentje:

Igen, a konyhába nem fér el, ezt írtam is. Nem tudom hogy jött hogy máshol sem.

Kettes,köszönöm!

Jöhetnek még:)

febr. 23. 10:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A lányom nagyon szerette. Iskolába kerülésekor adtuk csak el. Fa volt neki,színesre festve. Rengeteget ült ott. A szobájában volt, panelban lakunk,mini a konyha.
febr. 23. 10:11
 5/15 A kérdező kommentje:
A gyerekszobában éppen elférne,de az meg a ház másik végében van,oda gyakorlatilag csak aludni jár. A nappaliban lenne. Szűkösen ,de beférne.
febr. 23. 10:11
 6/15 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen fa volt. Csak nem figurás,hanem színesre volt festve.

5ös válaszoló vagyok.

[link]

febr. 23. 10:12
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk 2 éves korában kapta a kislányom, most 2,5 éves.

Szerintem megéri, de mi egyelőre étkezéshez nem használjuk, a szobájában van. (Az étkezőben etetőszékbe ültetem, ahhoz van levehető asztalka, azon eszik.)

Viszont sokszor odaül a kisasztalhoz rajzolgatni, kirakózni, társasozni is azon szoktam vele. Naponta többször van használatban. Esetleg, ha jönnek vendégek, ahol van kisgyerek, akkor ki lehet vinni a konyhába, hogy együtt egyenek, két kis szék van hozzá.

Úgyhogy szerintem nem felesleges, ha elfér valahol.

febr. 23. 10:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Az enyémek szerették. Sokat rajzoltak rajta.

Nem volt amúgy olyan kényelmetlen földről rajzolni a gyerekkel nekem se amúgy.

febr. 23. 10:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Én betenném a gyerekszobába, legalább szokja, hogy az az ő kis birodalma. Az én fiam szeretett rajta rajzolni, festeni,gyurmázni stb.
febr. 23. 10:42
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem szeret egyelőre a szobájában lenni,ami érthető mivel a ház végében van,és nem velünk együtt. Ha a nappaliban van,ott meg tudom tenni a dolgom mellette,illetve a konyha meg a nappali egymás mellett van,hall engem. De a szobajából ez nem megy. Szerintem a szobája kb iskolás koráig csak alvásra lesz használva.
febr. 23. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!