Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A te 2 év körüli gyerekednek...

A te 2 év körüli gyerekednek több helyen van gyerekasztala és gyerekszéke?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogy van egy asztalkája a konyhába kisszékkel evés céljára, valamint van az ő szobájába is rajzolási- játszási célra?

Vagy a te gyereked hogy eszik? mert az enyém már nem akar az etetőszékbe megülni, és nagyon nehéz is oda beleemelnem. a rendes felnőtt székről meg nem éri el az asztalt.

2017. febr. 14. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk kint volt a kisasztaluk az étkezőben, és ott is rajzoltak meg hasonlók.
2017. febr. 14. 22:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Mi 55m2-es panelban lakunk. pici a konyha. de még az ő asztalkája elfér a miénk mellett. csak ha pl sütök, főzök, akkor ugyebár nem jó, hogy a meleg sütőtől kb 1méter-re legyen a gyerek. sokat vagyunk ketten igy ha én kint vagyok a konyhába akkor ő is, és beszélgetünk, mondókázunk, főzés közbe is foglalkozni kell vele. már nagyon nehéz az etetőszékbe beemelnem és nem is midig akar beleülni. tehát míg én főzök, addig ha ő rajzol az úgy nem jó. és ezért gondoltam, hogy a szobába lenne neki külön rajzos asztalka. ez hülyeség?
2017. febr. 14. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:

A mi etetoszekunk kombinalt/átalakithato.kisasztal+szék(fábol), pont neki valo.

Én az etetőszék verziot nem is hasznàltam.

Habár a gyermekem pl rajzolasnal szivesebben ül a padlon es az ágyon rajzol. Valszeg rossz helyen van az asztala lehet fényszegény, de szívesen eszik viszont ott

2017. febr. 14. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
*nálunk a szobában van
2017. febr. 14. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekünk kombinált etetőszék van, abban eszik, játszásra gyurmázásra meg szétszedem neki székké asztallá.

Lehet kapni ülésemelőt székre ami mint egy párna vagy egy önfelfújódó minimatrac, odacsatolható minden háttámlás székhez.

2017. febr. 14. 22:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Az asztalnál neki is van helye, mellettem. Így nem esik le, mivel mellette vagyok. A szobában van neki egy pici asztalkája, azon rajzol például. De ha nem főétkezés van esetleg, vagy ha csak ő eszik egyedül, akkor is oda terítek neki, így én addig mellette tudok mást is csinálni. Nekünk ez így nagyon bevált, etetőszéket kb fél éve nem használunk vagy talán még régebb óta.
2017. febr. 14. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!