Te gyerekednek milyen ágya van? Mikor cseréltétek? És hogy érzed mikor fogod cserélni ismét? Hány éves? Méretre is kíváncsi lennék? Fából bútorlapból áruházból olcsóbb vagy asztalostól drágább? Mennyire vagy megelégedve vele?
2 eves a kislanyom. 1 honapja van kulon nagy ágya.
Volt itthone eleve egy nagyon szuper kenyelmes egyszemelyes ágyunk.
Arra tettunk leeses gatolt. Es ennyi.
Amugy imadja.
Szoval nekunk semmi penzbe nem kerult ez. Normal felnott meretu egyszemelyes ágy.
Azt nehany eve ujonan vettuk, vendegagynak hasznaltuk. Szoval tenyleg jo allapotu. Meg am is abban a szobaban volt, mert a gyerek erkezese elott az volt a vendeg/ dolgozo/mimdenes szoba. Sajnaltam volna kidobni.
90*200-as normál felnőtt ágya lesz. Már megvan, ott van a szobájában, azon szoptattam, azon alszunk ha beteg vagy sokszor ébred (nálunk is vendégszoba volt). Még 15 hónapos, kicsi hozzá. Ha elég nagy lesz, csináltatunk színben passzoló leesésgátlót.
Minőségi tömörfa az ágy, nem most fog tönkremenni.
Ha mégis, kap újat.
Egyébként nem hinném hogy ennél nagyobbat bármikor is vennénk. 15-17 évesen sem. Csak a "játéktérből" venné el a helyet. Én akkor "kaptam" (magamtól) új (nagyobb) ágyat, amikor különköltöztem. Jó volt motivációnak is.
Emeletes ágyzk van, de ez nem átlagos ágy. Az alsó rész 140*200-as, ezen alszik a harom evesem. A felso resz 90*200- as azon a fiam, aki 4 eves alszik. Nem olyan magas, mint az átlagos emeletes agy es a lepcsoje sem fuggoleges, hanem ferde es sokkal biztonsagosabb, mint a hagyomanyos agyak. Az a terv, hogy ket evesen a legkisebb is csatlakozik alulra, igy harman tudjak hasznalni egy ideig. Nagy, massziv agy agynemutartoval. Netrol rendeltem.
Ysk- ben lattam hasonlot, de ott dragabb volt es agynemutarto nelkul.
160x200 as ágyon alszik a 4 eves. Sosem fért el a kis agyban igy kapott egy felnőttet.
Most költözött hozza az 1 eves
Kesobb hasonlo emeletes agyat kapnak mint az egyik hozzászóló irt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!