18mm-es bútorlapból meg lehet csinálni egy 2 méter magas,1 méter széles tolóajtós szekrényt?
hát a hátlap vékony mdf lap lenne...sajnos nagyon ki van centizve a mélységi méret, nem férne már be még egy 18-as lap...
de nagyapámmal konzultáltam, ő asztalos, és azt mondja, hogy elbirja, ha teszek be merevitőket...
igazából szerintem csinálok rá valami kis móriczka végeselemes terhelési analizist, hogy látszodjon mégis hol vannak a legnagyobb feszültségek...
Meg lehet csinálni. A merevítést a "fix" polcok adják, ha akasztót akarsz bele akkor az akasztórúd fölé mindenképpen ilyet tegyél!
Nagyobb baj, hogy 1m szélességben a tolóajtó csak nagyjából 45cm széles nyílást enged. Ez elég szűkös pakolni...
és egyébként milyen önmetsző csavar szokásos a 18as lapokból készült butorok szereléséhez?
4x60-ast olvastam vhol, nem sok az?
mert én ilyen L alakú vasalatokkal akarom összefogatni a lapokat, tehát max 15mm-ig mehet be a csavar, másképp átszurná a lap másik oldalát.
Nem kellenek olyan vasak.
Oldalanként 2 fatipli (6-8) és 2 csavar. Gondolom lamellózó géped nincsen....
á, én mindent a legkevesebb szaktudást igénylő modon akarok kivitelezni.
egyébként a butorlapoknak mindkét lapja le van laminálva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!