Megsértődnétek, ha valahová titeket meghívnának, de a gyereketek nem?
Most fogok érettségizni, előtte lesz a ballagásom.
Összeírtuk, hogy kik legyenek meghívva az utána lévő ebédre/bulira és én nem szeretném, ha az unokatestvérem ott lenne. 9 éves, NAGYON problémás gyerek. Neveletlen is, de szerintem ott van bőven mentális baj... Szülei általában nem szólnak rá, aztán az anyja egyszer csak robban és ordít, rángatja a gyereket mindenki előtt. Előtte persze a gyerek már kiborított mindenkit a viselkedésével.
Én ezt a saját ballagásomon nem szeretném, mikor 8.-ból ballagtam, akkor is a megnyitó alatt már azt hallgatta mindenki, ahogy ő ordít, állandóan odaszaladt hozzám a műsor alatt is, mászott volna az ölembe, rajta kívül ezt egyik gyerek sem csinálta. A képeken úgy nézek ki, mint valami tinimami a gyerekével.
Szóval ezt újra nem akarom, anyukám szerint pedig ilyet nem lehet csinálni, ő is családtag és amúgy is, ha a nagyszüleim is meghívottak, ugyan kire bíznák a gyereket?

Látszik gyerek vagy még te is azért..
Itt nem a gyerekkel van a gond, hanem a szüleivel. Egy ekkora gyereket illett volna már megnevelniük, foglalkozni vele esetleg..
Van egy 4 évesem, de tudom a korlátainkat, hogy mi az amit bír és mi az, ahova tuti nem megyünk vele. De rá is van szólva, akár tetszik neki (és másoknak) akár nem.. Na ugye a ti esetetekben nem volt. Itt nem a gyereket kéne "büntetni" hanem a szülőket és meg se hívni őket.
Mi pl nem megyünk vele ballagasra, szalagavatora, mert neki ez halál uncsi még és 10 perc után keres magának olyan elfoglaltságot, ami nem kompatibilis egy ilyen rendezvénnyel. 😅 Azt mondjuk hozzáteszem, hogy soha nem foglaljuk le a telefonnal vagy tablettel pl.

Nem sértődnék meg, de elmondásod alapján ők idióták, szóval ők lehet meg fognak.
De ilyen alakokat én se hívnék el, nem kár értük.

Egyébként én nem ilyen anya vagyok, mint a kérdésben lévő, de ha nekem ilyet mondana valaki (egy szintén gyerek pl), hogy ne vigyem a gyerekem, biztosan el se mennék magam sem. Mert ugye tiszta, hogy ők így egy család azért?
Amúgy meg hívd meg őket a kajára, de a ballagásra ne. Gond letudva. Ott már úgyis csak a rokonok/barátok vannak jelen.

Én nem sértődnék meg, de ha nem tudnám hova rakni addig a gyereket, én sem mennék.
Mi a lagzinkra nem hívtunk gyerekeket, szerintem az egyáltalán nem gyerekprogram, ezt minden gyerekes ismerős megértette és elfogadta, egyetlen kivétellel. Pont a leggázabb gyereket rángatták el a szülei és persze tojtak is rá egy idő után. Azon kívül, hogy állandóan hisztizett meg ordibált, kárt is csinált, amit nekünk kellett fizetni (3 éve nem tudjuk bevasalni a szülein). Úgyhogy teljesen értelek.
Ballagáson is láttam már olyat, amit te átéltél, csak ott a szülő erősködött, hogy a ballagó fogja a kis unokaakárki kezét, míg vonulnak, mert milyen aranyos. Szerintem nagyon gáz volt a ballagónak, a gyereknek meg az osztálynak is.
Az a baj, hogy a buli utána egy étteremben lenne.
Ahol szintén nem tud viselkedni, mert a szüleivel sosem járnak ilyen helyre, csak ha valami alkalom van és meghívottak.
Rohangál, hangoskodik, kiköpi az ételt, belemossa a poharába a kezét, elkezd másokat piszkálni.

Azon túl, hogy gáznak tartom, ha valaki úgy megy el valahova, hogy hagyja hogy a gyerek zavarja a rendezvényt és nem tesz ellene.
Ha az én családommal csinalnák:
Nem sértődnék meg, csak nem mennék el, mert ha valakinek nem fontos az egész családom, akkor nekem nem fontos, hogy megoldjam a gyerekek felügyeletét, hogy részt tudjak venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!