Anyukák ti megsértődnétek ezen a kijelentésen?
Nekem egy "zsíros" (elnézést a kifejezésért, rá tényleg ez az egyetlen találó szó) ismerősöm szokott sopánkodni, hogy hogy lefogytam, ez szörnyű. Én ezt az ő nyomora kivetülésének tartom, így nem izgat.
Hozzáteszem, elgondolkodtató, h ha az ember fogy, akkor nyugodtan jönnek hozzá, h úristen, hogy nézel ki, egyél már valamit, stb, de ha én mennék oda egy mixerkocsi méretű emberhez, h úristen, hogy nézel ki, hát ne zabáljál már, akkor én lennék a szemét g*ci. Namindegy, ez van.
Lehet nem így akarta megfogalmazni csak így sikerült.
Én nem akadnék fenn ezen.
Nekem rosszul esne.
Én is eléggé vékony vagyok - alkatilag. Mindig is sok beszólást kaptam, hogy jajjj de vékony vagyok stb stb.
Rosszul esett nagyon.
Azt nem értem, ha valaki 120 kg-sra hízik pl terehesség vagy bármi más miatt, akko óvni kell a kis lelkét, nehogy megsértsük...De egy vékonynak meg simán be lehet szólogatni?!
Nem sértődnék meg, mert nem vagyok olyan, de ha dicsérni akart volna, akkor másképp fogalmaz. Mondjuk azt mondja, "húú, de gyorsan lefogytál, jól nézel ki."
Az "össze vagy esve" nem pozitív, szóval bántani akart.
Mi az a dagadtak ide járnak kezeket nyomkodni???
Tényleg csak az ő "kis lelkükre" kell vigyázni!!! Azt h mi is rosszul érezhetjük magunkat, csak 3pp az ellenkezője miatt nem számít!!!
Remélem a sok elhízott hájas jön aztán jól lepontoz majd engem is 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!