Miért van az, hogy régen a gügyögés elfogadott volt az oldalon, ma már szétszedik az illetőt?

Van aki máson vezeti le a feszkót, vagy szimplán rosszindulató. Én pár hónapja regisztráltam a baba születése után. Volt hogy keresgettem válaszokat valamire és azt vettem észre nagyon sok a beszólogató meg a csak azért is lepontozlak hiába hasznos amit ír a másik.
Ha valaki úgy ír én max nevetek egyet, de nem szólom le. Nem vagyunk egyformák. Én probàlom ignorálni azt aki bunkó.

10-essel értek egyet. A felnőttség része nem csak az hogy nem gügyögünk hanem az is hogy képesek vagyunk visszafogni magunkat és nem szólogatunk be egymásnak mindenért, ami nem egyezik a mi nézeteinkkel.
Én sem vagyok az a gügyögős típus, de ettől még el tudom fogadni hogy más meg igen. Gondolhatom hogy hú ez egy idióta, de nem írom le és nem is szólok be, ha nem bírom hallgatni elmegyek onnan. Interneten ez a "továbbgörgetés". De ha már úgyis elolvastam és tudok hasznos választ, ki tudom hagyni belőle a beszólást. Írásban még könnyebb is, hiszen van időd átgondolni, újraolvasni, visszatörölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!