Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról gyerekkel...

Mit gondoltok arról gyerekkel elfogadott nudista helyre menni?

Figyelt kérdés
Külföldön voltuk ahol a szauna tesz textil mentes van aki ezt elítéli.
2020. okt. 6. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Nem tennék ki olyannak gyereket
2020. okt. 6. 19:09
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
Mai pedo kérdés. Elképesztő, hogy 2020-ban még mindig nem lehet lesittelni téged! Rosszul vagyok tőle, hogy minden este itt talállak!
2020. okt. 6. 19:22
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

Nekem teljesen oké volt,8 éves voltam akkor. És náluk ez teljesen normális.

Amúgy néhány helyre csak 14 év fölött lehet menni.

2020. okt. 6. 19:37
 4/12 anonim ***** válasza:
42%

Miért ne lehetne menni?

Csak a prűd, primitív, maradi emberek szégyellik a testüket.

2020. okt. 6. 19:37
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
Magamat se tenném ki ilyennek. 4-es én nem a saját testemet szégyellem, hanem máséra nem vagyok kíváncsi. Szemlesütve meg nem mókás pihenni. Amúgy is undorító a heresérves 120 kilós osztrákok gombás testével aszalódni. Ha horrort akarok nézeti a gyerekkel berakok egy filmet.
2020. okt. 6. 20:58
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

A négyes vagyok.

Mulatságos olvasni nudista strandon sosem járt emberek valóságtól elrugaszkodott elképzeléseit az ottani állapotokról.

Biztosan orrba szájba megy a sex, a férfiak álló f@sszal rohangálnak a nők után, a vén kéjencek nyálukat csurgatva kukkolnak, stb. stb.

Egy borzalmas erkölcsi fertő az egész...

Kedves ötödik válaszoló, a valóság merőben más.

Az Ember természetes állapota a meztelenség.

És ha elmennél egy ilyen helyre, öt perc után már ez a meztelenség fel sem tűnne neked.

És bármilyen hihetetlen, ott is kulturáltan viselkednek az emberek.

Nem kell szemlesütve pihenni. Tolakodó bámulás helyett rá lehet nézni bárkire, mert a férfiaknak tetszenek a női testek, ahogyan a nőknek is a férfiak, de ez egyszerűen csak esztétikai élvezete nyújt, mindenféle sexualitás nélkül.

120 kilós gombás osztrákokkal meg találkozhatsz bármilyen fürdőben is :)

Az a tenyérnyi fürdőruha rajtuk pedig nem fog az adoniszi testük látványától megvédeni:D

2020. okt. 6. 23:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Mi is járunk olyan 7-8 éves koromtól kezdve. Az egyetlen dolog, amiben szerintem akár hatással is lehetett a fejlődésemre, az az, hogy emiatt már kiskoromtól fogva teljesen természetes nekem az, hogy rengetegféle testalkatú, testméretű és egyéb testi adottságokkal rendelkező ember létezik, ezért én nem nyomatom ezt a body shaming fertőt, amit az 5-ös válaszoló produkált. Az emberi test nem undorító.
2020. nov. 28. 18:04
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Kb 8 éves voltam mikor

nagypapámmal elmentünk az Omszki tóhoz. Soka5 kirándultunk együtt. Az volt a terv, hogy körbesétáljuk a tavat. Faizunk, nevetgélünk. Sajnos nem tudtuk, hogy a tó másik felén nudisták vannak. Nekem iszonyú sokkoló élmény volt. Undorítóak voltak. Lángost ettek, sötöztek, tollasoztak. És a legjobb, hogy megláttam egy fiú osztalytársam közöttük. Baromi kínos volt mindkettőnknek. Szegény nagypapám is majd sokkot kapott. Visszafordultunk de már sajnos túl sokat láttam és felkavaró élmény volt. Talán más lett volna ha szép izmos , esztétikus emberek lettek volna. De így nekem horror volt az élmény. Szóval NEM a válaszom.

2020. nov. 28. 18:30
 9/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem!!
2020. nov. 28. 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
Magyarországon nem nagyon, mert itt nagyon sötét emberek élnek.
2020. dec. 1. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!