Mit gondoltok arról gyerekkel elfogadott nudista helyre menni?
Figyelt kérdés
Külföldön voltuk ahol a szauna tesz textil mentes van aki ezt elítéli.2020. okt. 6. 18:54
11/12 anonim válasza:
Nem tudom miert jo az ha kisgyerek arra van kenyszerotve hogy emberek nemiszervet nezegesse koztuk a sajat szuleiet
12/12 anonim válasza:
Nem értem miért kell 0ra pontozni aki leírta a saját benyomását. Én pl. 18 voltam mikor egy nudista strandra csöppentem. Horvátországban találtunk egy szép partszakaszt. Másnap mikor vosszamentünk fürdeni tele volt nudistákkal. Baromi gusztuszalan volt. Valóban nem állt a farkuk és nem párosodtak épp. De semmivel nem volt szebb a hájas nők lifegő melle a labdázó fétfiak szálló pöcse. Ha ezt korábban látom tuti aszexuális leszek. Nem mellesleg baromi egészségtelen is bugyi nélkül egymás után ülni pl ugyan arra a székre. A büfében pont ezt csinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!