Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mióta elfogadott cumit adni...

Mióta elfogadott cumit adni egy kisbabànak?

Figyelt kérdés
Mikor gyàrtottàk az első cumit ès mikorra vàlt elterjedtè, elfogadottà? Gondolom erre is idő kellett, mint ahogy a gyerekpóràz is lassan szivàrog be a köztudatba.
2020. aug. 8. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
2020. aug. 8. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
27%

Gyerekpóráz? Az meg mi a jó ég? Soha nem hallottam róla de szerintem jó is, az meg biztos hogy nem fog a köztudatba beszivárogni, ennyire még az emberek sem hülyék.

Amúgy nem kell közellenséget csinálni a cumiból, nincs vele semmi baj, egy szintetikus dolog amit a világ egy legtermészetesebb dolgát a szopóreflexet szolgálja ki.

A gyerekekben 6-7 éves korig erősen benne van, ezért vesznek a szájukba mindent, ezért szopják az ujjukat, ezért cumiznak, és ha nem adsz neki cumit akkor majd valami mással fogja kiélni, de az úgyis rosszabb lesz. Én is cumiztam még ovis koromban is, mégsincs az égvilágon semmi bajom.

2020. aug. 8. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Egy cumiról, még mindig könnyebb leszoktatni a gyereket, mint pl. az ujjáról.

Ma már vannak, formatervezett, fogbarát cumik is.

Ha pl. nagyon sokáig szopja a gyerek az ujját, nagyon csúnya fogdeformitáshoz vezet, majd fogszabályzáshoz.

2020. aug. 8. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
A 2-es miért lett lepontozva?
2020. aug. 8. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
mert azt merte mondani, hogy a cumi nem az ördög találmánya...
2020. aug. 9. 00:14
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem főleg azért mert ertetlenkedett a gyerekhámon.
2020. aug. 9. 00:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább hülye szülők és gyerek hám, mint úttestre kiszaladó gyerek.
2020. aug. 9. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!