Szerintetek meddig elfogadott,hogy apa -lánya együtt tartozkodjon a fürdőbe fürdés közben? 14-16 évesekről van szó,amit párom nem ért miért is nem mehetnek be sztem.Sztem ez már túl intim🤔
Apunak sokszor munka után annyira fájtak a karjai, hogy megkért, hogy mossam meg a hátát. Igen, kamaszként is, és semmiféle aberrációm nem lett, teljesen egészséges szexuális életet élek a velem egyidős férjemmel.
Nálunk nem volt szokás egymás előtt szégyellősködni, ha kinnmaradt a ruhám, simán egy törölközőben vagy akár anélkül átrongyoltam a nappalin, hiába ült ott az apukám. Semmi furcsa nem volt benne, hiszen egy család vagyunk. Anyuval meg rendszeresen a fürdőben pletykáltunk esténként.
Nővéremmel szintén ugyanez. Nemrég segített a szoptatásnál is a mellére helyezni a babámat, mert ő már tapasztaltabb, egyáltalán fel sem merült, hogy ez kínos lenne.
6 vagyok, a vége lemarad
Viszont ez minden családban más, 14-16 évesen ezt a gyerek időtől kéne megkérdezni, vagy ha látványosan zavarja ez őket, akkor tiszteletben kell tartani a határaikat.
"Szerintetek meddig elfogadott,hogy apa -lánya együtt tartozkodjon a fürdőbe fürdés közben?"
Amíg egyiket sem zavarja a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!