Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig elfogadott,...

Szerintetek meddig elfogadott,hogy apa -lánya együtt tartozkodjon a fürdőbe fürdés közben? 14-16 évesekről van szó,amit párom nem ért miért is nem mehetnek be sztem.Sztem ez már túl intim🤔

Figyelt kérdés

#Gyerek szülő kapcsolar
2023. dec. 12. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez megint egy beteg elme kérdése, aki itt akarja kiélni a beteges fantáziáját
2023. dec. 12. 21:07
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Igen, szerintem sem jó ötlet ilyenkor bemenni már. Nem értem hogy a párodban ez hogy nem merül fel.
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
lányom 13 éves és én az anya sem megyek be fürdöbe hozzá és ő sem hozzám.apukája meg soha nem ment be hozzå ha ő ott volt.
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy 14-16 évesnek már azért az tud kellemetlen lenni. Az, hogy esetleg véletlen rányit néha vagy valamit gyorsan kihoz az egy dolog, de, hogy direkt bemenjen hosszabb időre az fura. Kicsikhez azért mennek, mert még nem tudnak normálisan mosakodni meg ilyenek, de egy tinédzser azért már minden probléma nélkül megszokta ezt oldani.
2023. dec. 12. 21:08
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

Apunak sokszor munka után annyira fájtak a karjai, hogy megkért, hogy mossam meg a hátát. Igen, kamaszként is, és semmiféle aberrációm nem lett, teljesen egészséges szexuális életet élek a velem egyidős férjemmel.

Nálunk nem volt szokás egymás előtt szégyellősködni, ha kinnmaradt a ruhám, simán egy törölközőben vagy akár anélkül átrongyoltam a nappalin, hiába ült ott az apukám. Semmi furcsa nem volt benne, hiszen egy család vagyunk. Anyuval meg rendszeresen a fürdőben pletykáltunk esténként.

Nővéremmel szintén ugyanez. Nemrég segített a szoptatásnál is a mellére helyezni a babámat, mert ő már tapasztaltabb, egyáltalán fel sem merült, hogy ez kínos lenne.

2023. dec. 12. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

6 vagyok, a vége lemarad

Viszont ez minden családban más, 14-16 évesen ezt a gyerek időtől kéne megkérdezni, vagy ha látványosan zavarja ez őket, akkor tiszteletben kell tartani a határaikat.

2023. dec. 12. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek meddig elfogadott,hogy apa -lánya együtt tartozkodjon a fürdőbe fürdés közben?"

Amíg egyiket sem zavarja a helyzet.

2023. dec. 12. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:
41%
Beteges
2023. dec. 12. 23:34
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
Ez ugyanaz a "benyitogatós" troll, csak a kérdések alanyai, és helyszínei váltakoznak öltöző, és fürdő között.. Válaszoljatok csak neki.. Biztosan már "elment"...
2023. dec. 13. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!