Miért sir a gyerek fürdés után ?
Figyelt kérdés
Előtte semmi baja, fürdés közben sincs. Kivesszük a vízből és ordít… nincs se hideg se meleg. Próbáltunk “hidegebbet” “melegebbet” elvileg a hőmérséklet pont jó.
Fogalmam sincs mi lehet a baj
2 hónapos
2023. máj. 1. 21:23
1/15 anonim válasza:
Lehet még szeretne pancsolni.
Vagy hirtelen hideg lesz neki.
2/15 anonim válasza:
Gyorsan takard be a törülközővel, náluk ez vált be. Valószínűleg fázik.
3/15 anonim válasza:
Lehet szeretne még fürdeni, nálunk is ez volt.
4/15 anonim válasza:
Nálunk sose derült ki az oka, de majdnem 7-8hónapos koráig tartott.
5/15 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez volt. Én a fázásra tippelek, habár jól befűtöttünk, de lehet hogy maga az az érzés furcsa neki hogy vizes és levegő éri.
Biztos hogy nem pancsolni akart tovább legalábbis a mienk nem.
6/15 anonim válasza:
Nekünk amint kiveszem a vízből, azonnal rájön, hogy hulla fáradt és onnantól borzasztó nyűgös. Szerintem akkora jut el az esti rutinban odáig a kis feje, hogy ó szóval most lesz alvás.
7/15 anonim válasza:
Mikor kijössz a meleg vízből, akkor neked is hideg van hirtelen,csak már hozzászoktál.Ő is fázik.
8/15 anonim válasza:
A fejére is tegyél gyorsan egy kissapit. Tuti fázik.
9/15 anonim válasza:
Az enyém biztosan nem fázott, mert a végén már egyből a törölközőszárítóról levett meleg törölközőbe bugyoláltam, de úgy is ordított. Ekkor párszor visszatettem a fürdővízbe, ott abbahagyta. Ebből is gondolom én is, hogy továbbra is a fürdőző vízbe kívánkozott, és zokon esett, mikor véget ért a pancsizás.
10/15 anonim válasza:
Nálunk is volt egy ilyen időszak. Idővel elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!