Mi baj van azzal ha a szülő a gyermekével fürdik?
Egy cikket olvastam ezzel kapcsolatban, hogy milyen beteg elméjű az aki a gyerekével fürdik.
Hát, én is szoktam a kislányommal fürdeni (7 hónapos), és rendkívül élvezi. Semmi hátsó dolog nincsen benne.
Borzasztónak tartom azt, hogy emberek már ebbe is minden belemagyaráznak.
Mi nem higénikus?
A legtöbb szülő alsóneműt húz. És talán van annyi esze, hogy előtte letusol és nem nemi betegséggel ül be a gyermekével a kádba.
Én is le leszek pontozva, de 4 éves a fiam, és van,hogy az apjával fürdik. Soha sem volt semmi baja.
Illetve, hála Istennek, nálunk sem nekem, sem apának nem volt ilyen baja. Vigyázunk magunkra! :)
Számomra egyértelmű, hogy én előtte megfürdöm és tiszta alsóneműt veszek fel.
A környezetemben is akik fürdenek a gyermekkel is így tesznek.
Én régen fürödtem meztelenül a tesóimmal. Hárman is egy kádban. 2 fiú-1 lány volt a felállás.
Nem volt semmi különös, sőt még azt se tudtuk mi az a szex. Pedig lehettünk olyan 6-7 évesek.
Persze egy idő után abba kell hagyni az ilyeneket, de kiskorban mehet nyugodtan. :) Erősíti a szülő-gyerek kapcsolatot.
Én is fürödtem a szüleimmel, de ők persze nem meztelenül voltak. Bár nem emlékszem, hogy előtte tusoltak volna. Nem lett semmi bajom. :) Sőt nem is gondoltam, hogy lehetne valami bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!