Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Őssejt levétel pro és kontra?

Őssejt levétel pro és kontra?

Figyelt kérdés

Úgy voltunk vele, amikor még nem ástuk bele magunkat a témába, hogy levetetjük, mert anyagilag nem okoz gondot és ártani nem ártunk vele. Aztán elkezdtünk utánaolvasni, több orvossal beszélni és még mindig nem kaptunk egyértelmű választ.

Többen azt mondják, hogy jobb helye van a babában a vérnek és kérjünk késleltetett köldökzsinór vágást, mások azt mondják, hogy semmi kárt nem okozunk, ha levetetjük a vért. A legjobbat szeretnénk a babánknak, de hiába próbálunk hivatalos információt szerezni, egyszerűen nem sikerül és enélkül nem tudunk megfontoltan dönteni.

febr. 2. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ártani nem árt, de nem is használ. Még viszonylag kevés betegség esetén használható és a legtöbbnél akkor sem, mert ugyanúgy benne van az a "hiba", amit ki kéne javítani. Ha ezt nem nézzük, akkor is legfeljebb kb.5 éves korig elegendő.

Szerintem egyedül akkor "éri meg", ha kifejezetten már megszületett beteg testvérnek kell.

febr. 2. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Így, ahogy az első mondja. Sok haszna nincs.
febr. 2. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen egyetértek. Mi is pont ezért hagytuk ki.
febr. 2. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ezeket találtam, mint az első, emiatt nem láttuk értelmét.
febr. 2. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Korhazban dologozom, raadasul fejlett orszagban. Nagyon kevesen dolnek mar be mostansag szerencsere, a jo reklamnak. Elviekben igen, jo lehet, de az igazsag az, hogy meg nem volt sikeres felhasznalasa, pedig tobb evtizede van.
febr. 2. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem artasz vele, de semmi értelme. Felesleges pénzkidobas.3 országból kérdeztem az infókat, mindenki mondta hogy az még sosem volt felhasználva ugyanannal a gyereknel, szóval csak pénzt dobsz ki.
febr. 2. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!