Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Őssejt levétel mellett függetl...

Őssejt levétel mellett független érvek?

Figyelt kérdés

Rengeteg cikk szól arról, hogy miért pénzkidobás. Független szakértőktől, orvosoktól.

Mellette szóló érveket nem találtam független szakértőktől, csak a Krio intézettől, akik nyilván el akarják adni a szolgáltatást.

Így nem túl meggyőző a dolog.

2018. nov. 21. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
A magánbankoknak semmi értelme. Csodálatos lehetőség lenne akkor, ha nemzetközi bankok lennének, mint szervek esetén pl. De így sajna nem sokat ér, mert annak az esélye, hogy fel kell és lehet használni, iszonyatosan kevés.
2018. nov. 21. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Azért nincsenek mellette érvek, mert feleleges pénzkidobás. Nem tudják felhasználni, vagy legalábbis nem a te gyerekednél.
2018. nov. 21. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Semmi értelme nincs, mert amit frissen gerincvelőből "csapolnak" az a jó.
2018. nov. 21. 17:04
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Nincs értelme. Mi körbejártuk tüzetesen a témát. Csak azokkal lehet ezt 'megetetni', akik tájékozatlanok.
2018. nov. 21. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
Mi még nagyon nagyon messze vagyunk attól,hogy ez valóban használható legyen. Otz kezdődik,hogy magyarországon nem is engedélyezik a beültetést. Egyelőre semmi olyat nem tudtak mutatni,higy egy beteg pl leukemiás kisgyereken ez az eljárás segített. Gyerekcipőben van ez az egész még. Jó lesz de még kell egy 10-20év. Arról nem beszélve hogy max 5 évig tárolják(egy vagyonért) és egy részét kötelezően fell kell ajánlanod kutatási célokra. Ha baj van úfyis mindent meg fogsz tenni a gyetekedért. Nem ettől leszel jó vsgy rossz szülő,hogy leveteted vagy sem.
2018. nov. 21. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:
78%

6 éve rábeszéltek, hogy vetessük le, így akkor 350000 ftba került ha jól emlékszem, 20 évre.

Most -beszéltem egy genetikussal, kérdeztem, hogy megéri levetetni megint? (Terhes vagyok újra). Azt mondta, h csak pénz kidobás, nem tudnak vele úgysem mit kezdeni, a gerincből vett sejt, pont ezt a célt fogja szolgálni, ha netán mégis szükség lenne rá.

2018. nov. 21. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!